reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Agnes no to lec i rozkoszuj sie tymi chwilami z mezulkiem;-), ja bukietu nie palilam ....nawet nie wiem co sie z nim stalo:baffled:
Ilonka no fajny ten domek wiadomo ze jak masz juz budowac trzy pokojowy to i czleka ochota nachodzi na 3ci pokoj...........skoro juz o tym mysleliscie i to jest wasze marzenie to pora pomyslec na powaznie opracowac wszystko przeliczyc oczywiscie w przyblizeniu i do dzilania .......ludzie naprawde latami buduja i daja rade a zawsze to juz wlasnosc i swoboda w podejmowaniu decyzji nie jak w bloku no i maluchom cos kiedys zostawicie .....dom to wspaniala sprawa :tak:
Butterfly przykro mi z powodu dziadka (*)

A ja dostalam od tych naszych znajomych 6 szt krzesel firmy Calligaris i tutaj te kszesla chodza po okolo 220 funtow za sztuke!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja ich nie chce ......chce inne i stwierdzili ze jak chcemy to mozemy sobie sprzedac i kupic inne ........i musze dac ogloszenie gdzies......:baffled:
A tak wygladaja wienchair.jpg http://www.oneredsky.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1940_1941&products_id=1836 tylko nasze sa bialo czerwone ......fajne sa ale ja na to miejsce chce fotele do ogrodu z ratanu bo duzy stol od nich tez dostalismy do ogrodu wlasnie i lezak a krzesel mi brak.
Wiec chce te sprzedac a kupic do ogrodu zeby miec juz do nowego domku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Katy za ile???!!! matko jakie drogie, oj szkoda że w gust nie trafili:tak:

Rozia dzień bez pawia dniem straconym;-)

Butterfly przykro mi kochana:-(

Pamiętacie jak mówiłam że koleżanka z pracy w ciąży?? No więc wraca od lipca do pracy, straciła ciążę :-:)no:

No wlasnie Roza krzeselka fajowe ale placiosz za firme ........a fajnie to zrobili bo jak sie wyprowadzili.....to nastepnego dnia dostalam smsa wczesnie rano ze byl mikolaj i zostawil cos na ogrodzie poszlam w szlafroku a tam wlasnie te krzesla..........lezak dokladnie taki lezak.jpg z pokryciem z gabki bezowym i taki stoł stol do ogrodu.jpg tylko z ciemna szyba i nawet nie ruszam tego wezme do Pl do nowego domku........tylko wlasnie chce dokupic krzeselka cos na ten styl co z e stolem sa :-)

Przyznam ze szczeke zzbieram z ogrodu do dzis :-D

No no!! ładnie z ich strony:tak::-D

Mi też przydałyby się jakieś ciekawe meble ogrodowe na nie plastiki:sorry2::-) he he

Katy to budujecie się w pl??? coś jak zwykle mi umknęło:sorry2:heh. Kiedy zamierzacie zjeżdżać do kraju??

Ostatnia edycja:
Tak slonce budujemy sie juz mamy podlaczenia zrobione ale teraz bedac w pl maz musi zrobic rury tylko pod kaloryferki i robimy tynki:-)........zjechac myslimy moze za jakies 2-3 lata :tak:IMG_5087.jpg

agnes wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!

roza no trochę się ruszyło:tak:

butterfly
przykro mi z powodu dziadka...

katy ale zajebiste te krzesła... ja akurat uwielbiam taki styl choć te co ty chcesz też są super. I leżaczek fajny. Super prezent:tak:

Oj jaki ładny domek:-):-)

kurczaki super, ja też chętnie wyprowadziłabym się od rodziców, wprawdzie mamy pietro dla siebie, ale jednak co własne to własne:-):-)

No widzę Jane jaki szał;-):-)

Nawet u mnie skacze he he, ale to po luteinie - liczę że już za chwilę @przyjdzie:tak:

Swoją drogą jak kiedyś brałam lutkę pod język to aż takich minusów nie odczuwałam, a teraz...fuj fuj

Ostatnia edycja:
Roza no wlasnie nie ma jak na swoim:tak:.
Ja co prawda mam dom rodzinny zapisany ale od przybydku glowa nie boli:-)
Jane powiem ci ze oni tez je maja w domu i na dluzsze posiadowy przy kawie to nie wygodne:no:.......ale przyznaje fajnie sie prezentuja :-) i wiedzialam ze ci sie spodobaja :tak:

Co do wykresow to u was cos rusza a za to u mnie dolinowo :-D przejelam paleczke od was:-D

Dobra ja prace skonczylam lece do domu teraz.....czytaj.....do roboty ....do pozniej gwiazdy :-);-)

reklama
Do góry