reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

katy ja też bym się bała- nie tyle malowania
027.gif

co sprzątania po- oj. a o oczku już dawno zapomniałam, że było

pamela fajnie, że Ci lepiej
:tak:

lori może zajrzyj kochana w tabelkę to będziesz miała wszystko czarno na białym

kłapouszku trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzień doberek :) Wczoraj tylko Was podczytywałam nie miałam kiedy pisać dziś jestem w pracy więc pewnie będzie mnie więcej. co tu taka cisza gdzie wszystkie się pochowałyście??? Pisało sporo Was wczoraj o brzydkiej pogodzie ;/ chyba dotarła do mnie wczoraj było pięknie. PAMELA a jak u Ciebie z pogodą bo trąbią w tv że u was mega upały.
Karolina - trzymam kciuki za tą rozmowę i czekam na wieści ale czuję że będzie pozytywnie dla Ciebie.Roszpunka - kiedy ten egzamin? Piąteczko- a czym zajmuje się Twój m że taki zabiegany??? Jane -sprzęcior super. Katy a co u Ciebie? ILONKA kochana gdzie sie podziałaś wszystko dobrze ???

Dzień dobry :-) a raczej dzień mokry :szok: u mnie 2 dzień z rzędu leje... aż się wstawać nie chce z wyra :-D u mnie ma tak lać przez cały weekend co psuje mi plany piątkowe bo resztę weekendu spędzę w szkole nad egzaminami :sorry2:ogólnie to jeść nie mogę bo mi się nie chce,albo mnie wręcz odrzuca :baffled: jedynie wczoraj wznowiłam smak dzieciństwa kaszka manna z truskawkami :) jami - Buziaki moje kochane :-)

Witojcie :-):-):-)
No juz mi glupio pisac ze znow zaspalam:-D..........zawsze zamykam oczeta tylko na 5 minut a potem sie okazuje ze minela godzina, a na dodatek tak mi sie cholernie nic nie chce. Na zewnatrz leje a ja z checia wskoczylabym pod kolderke i znow zamknela oczka :-p
Piateczko no wlasnie tego sprzatania sie boje:sorry2:, ale coz sama chcialam to mam:tak:. Nie narzekam oby tylko chlopaki pomalowali, szkoda tylko ze musza byc te same wkurzajace oko kolory :dry:
Dziama u mnie kochana pomalutku, jestem niby na diecie slodyczy nie jem ale w sumie to nie czuje sie zebym chcociaz grama zrzucila:szok:. M po badaniu czekamy teraz pewnie ze 3 tyg na wyniki a ja jakos przez to zasypianie nie mierze tempki a bardzo chce:-)
Pamela w ktorej czesci ty jestes bo mam kolezanke ale chyba sie wlasnie przeprowadzila i musze napisac do niej gdzie urzeduje :tak:
Butterfly to &&&&&&&& za egzaminy

No a gdzie nasze przodowniczki forum???:szok::szok::szok:

Zajrze pozniej bo nie bede miec dzisiaj w pracy dostepu do neta ;-)

Witam
Zyję, choć sie dziwię naprawdę :-( Przepraszam ze sie nie melduje , ale kurcze czuję sie straaaaaaaaaaasznie :-(, wczoraj to aż się juz poryczałam z tego wszystkiego :baffled: Jest mi coraz ciężej ale to pikuś bo te upały dają mi tak w kość ze chyba wpadam po malutku w depresje !!!!!:szok: ehhh no nie narzekam ale jak czytam ze u Was np leje to zazdroszczę !!!!!!! U mnie teraz kropi ale jest tak duszno ze nie ma czym oddychać !!!!!! Ja chce zzzziiiiiiiiimeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled:

Wszystkie bardzo mocno pozdrawiam, dziś postaram sie was poczytać ale nie obiecuje bo humor do dupy :-(

hej jestem:)
ilona to współczuję:-(
katy no nieźle malowanie a potem sprzątanie to nie zazdroszczę ale pomyśl jak ładnie potem będzie:tak:
karolina pewnie toczy boje o nową pracę:tak:
losiczka szyje a reszta nie wiem??

ja wracam do pracy
miłego dnia

Hej Gwiazdeczki, melduję się i ja :-):-):-)

Roszpunko mówisz,że to na dziewczynkę??:-):-):-) hm... pożyjemy zobaczymy :-):-):-)

Ilonko biedactwo, a nie masz jakiegos wiatraka??? Ja jak u mamy byłam, to był straszny upał, a na dodatek my na 4 pietrze mieszkamy i okna od południa, to bez wiatraka nie dało rady, ale z wiatrakiem było ok:-)

Katy ale przynajmniej bedziesz miała czysto i odświeżone :-):-):-)

U mnie w nocy popadało, a teraz słonko świeci :-):-):-)

wreszcie pauza,tylko chwilka ale dychnę troszkę! piąteczka no wreszcie wrociłam do życia bo juz miałam isc do lekarza ale przeszło:-).dziama86 u mnie jest od paru dni po 38 stopni,a teraz termometr pokazuje 41 wiec i ja tesknie za zimą jak Ilonka!KatyB ja mieszkam 40 km. od Venecji w miescie o nazwie conegliano. własnie pochłaniam lody ale przez ten upał dosłownie w minute sie roztopiły! ide pod zimny prysznic i wracam do pracy! miłego dnia Kochane!!!

karolinko u nas tak jest ze mnie mdlosci nie opuszczaja ;/ dlatego sie tak nie udzielam mam nadzieje ze kolo 25 lipca juz mina no chyba ze dopiero w sierpniu ale zobaczymy jak to bedzie byle by dzidzia rosla :)

reklama
Rozia u mnie w salonie jest cały dzień słońce takze naprawde jest ukrop , rolety zasłonięte ale to mało daje :-( nie sądziłam ze tak cięzko mi bedzie,,,,,, z Jasiem przechodziłam całe lato i nie było tak jak teraz :baffled: ale podobnieź kolejne ciąże sie gorzej znosi - u mnie to chyba prawda !!!!!!!
Karolinko mąz jutro ma wrócić takze w sobotę skoczymy na tragowisko i moze kupie jakiś tani wiatraczek, okłady robiłam i NIC :crazy: ale dziękuję :-)
Pamela nawet nie chce myslec jak u Ciebie jest ........... współczuje naprawde tego piekiełka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wykres masz tak cudny ze szok......... kiedy testujesz???????????? :-)
sylwia z czasem powinno być lepiej !!!!!! oby Ci po 12 tyg przeszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps, brzuszek na grupie :-)

Do góry