reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karola oczyma wyobraźni widzę juz mamusie w tej roli- mam nadzieje,że się nie pogniewasz
docu0275.jpg

reklama
Piąteczko tak mało mnie ale jakoś weny brak do wszystkiego :(
dzisiaj czułam się lepiej więc posprzątałam mieszkanie ugotowałam zupkę fasolową i padłam jak zabita właśnie mnie mąż obudził i tak u mnie wygląda dzień :) aha i jeszcze pranie zrobiłam to już sukces normalnie
a co u ciebie??jak się czujesz

hejka

ja dziś na moment, padnięta jestem, włączamy film i czas relaks....
moja mamuśka mi dziś oznajmiła, że śniło jej się że w ciąży jestem moja czarownica

buziaki gwiazdeczki ;)

aniab no brzuchol dokuczakoa i coś mnie serducho boli. ale ujdzie w tłoku.

qrcze. m wraca głodny, padnięty... nakarmiłam, położył dzieci i polazł do jaskini. ileż można robić? wygłupiał się dziś mailami itp, ale wiem, że zmęczony.

Hejka Gwiazdy .........dziewczynki czy ktos odpisal Lori co sie pozmienialo:confused:???
Bo nie mialam jak nadrobic a wiem ze pytala..........Lori a co u ciebie jak z praca????:-)
Jane ten sprzecior twoj jest super moze kiedys zainwestuje;-)
Rozia dobrze ze juz wrocilas:-)
Losiczka zyjesz???? Ja wlasnie dzisiaj przerobilam w pasie pierwszy raz spodenki dzinsowe dla siostrzenicy ale pod okiem krawcowej :tak:
A gdzie Ilonka????? Ja poprosze o wpisanie mojej nie chcianej @ na 10 .07 ;-)
Aniu obiecuje ze jak sie spotkamy to cie zagadam az mnie bedziesz wyganiac bo po wyprowadzce znajomych myslalam ze bede miec wiecej czasu ale teraz jak na zlosc cos wyskakuje i jeszcze bedziemy miec malowanie calego domu wiec juz mam strach w oczach :sorry:
Roszpunka a ty juz pokonczylas swoje prace???
Agnes ja tam nawet lubie burze ale mam ciotke co chowa glowe pod pierzyne a tylko jej tylek wystaje :-D
Piateczka a jak oczko??? Juz nie ma sladu????
truskafffka ty tez zagoniona;-)

reklama
no to jestem chyba pierwsza! witam z rana Kochane! zaraz lece do pracy i wreszcie lepiej sie czuję.jajnik lewy boli do paru dni i wzdęło mnie jak balon,ale usiedziec przy kompie wreszcie mogę! jak wroce na pauze to ponadrabiam,miłego dnia dziewczynki!!!

Do góry