reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć kobitki :tak: pogoda nie za ciekawa,niby ciepło ale wieje zimny wiatr :baffled: ogólnie 2 dzień brania tabletek i chyba jedna z nich daje mi się bardzo we znaki bo mam efekt uboczny :szok::crazy: ... , Pozdrawiam Was :)

reklama
Dziama to masz zabiegany dzień:tak:, a @ może się rozkręci...:-)

Katy a no coś tam się dzieje, ale na starania to szans nie ma:tak: bo co z tego jak owulacji brak:-) ale może się już to skończy:-)
Ale śpioch z ciebie....:szok:

Butterfly no niestety, trzeba cierpieć:wściekła/y:, ja czuję że mi się przytyło tu i ówdzie...

KatyB no to zaszalałaś z tym spaniem :) ja tak wczoraj pospałam po szkole padłam jak kawka około 14,30:) wstałam na mecz i lody i poszłam spać ponownie a dziś w pracy znów zasypiam . A dzień cyklu heheh ekstremalny bo 50 dzwoniłam do mojej gin i kazala poczekać do pon i jak coś lutke brać -(Róża) coś sie pojawiło ale co to to nie wiem zobaczymy czy się rozkręci.a co do Lutki to jak będziesz potrzebować daj znać :)
butterfly21 a co ci sie dzieje po tych tabletkach??? mówił ci lekarz że tak może sie dziać czy jakby co kazał odstawić?

Roza,dziama86 nic takiego się nie dzieje, mam 2 różne na tarczycę i jeden usuwa toksyny i oczyszcza organizm u mnie dosłownie -> bo mam biegunkę :baffled: mam je odstawić (jedne) dopiero jak będzie wynik testu ciążowego pozytywny :-)

katy jestem jestem ale też dziś pospaliśmy jak zwykle w niedzielę a potem była u mnie siostra. Teraz właśnie wróciłam z basenu i zasiadam przed TV i mecz oglądam:))) dziś kibicuję Duńczykom :tak::tak::tak:

nie wiem co to o mnie powie ale u mnie to zawsze jest na odwrót... ja leżę z kacem a m mi śniadanie do łóżka przynosi ... oczywiście jak już dam mu znak, ze coś przełknę:-D co prawda nie zdarza mi się to często ... ale i tak częściej niż jemu... on z tych co umie pić z umiarem i wie kiedy przestać.... ja niestety nie:-p

dziama a może zrób jeszcze test?? mierzysz tempkę??

ania trzymam kciuki, żeby operacja przebiegła szybko, bez komplikacji i żeby pomogła!!

róża mam nadzieję, że nowy gin coś pomoże:tak::tak:

truskaffka zazdroszczę jeziorka

sylwia, rozia życzę jak najmniej spotkań z porcelanką:tak:

butterfly witaj jeszcze raz i życzę powodzenia!!!!!

dziewczyny ja anty nigdy nie brałam a i tak zajść nie mogę więc to nigdy nie wiadomo co komu stanie na przeszkodzie....

my wytaplani, małe morskie stworzenie uchachane na maksa, codziennie by chciało jeździć nad jezioro:-D
D "spalił raczka" i cierpi trochę biedak:baffled:

Katy &&&& za żołnierzy M ;)
taaa motorek w tyłku, na gaz..żeby taniej było buhahahaha
Roza szybkiego końca tego cyklu &&&&
u mnie też wariacje po odstawieniu tabletek anty :wściekła/y:
Piąteczko hehehe zero litości, jak trawniczek?:-p
Dziama co studiujesz?
Jane u nas dwa mecze lecą, D rządzi pilotem i ogląda obydwa:-D

jane :) hehehe tzn że ten wczorajszy mecz tez koleżanka odchorowała? :) czasem trzeba - ja z kolei mam mocniejszą głowe od mojego M i nawet jak zdaża nam sie gdzieś razem obojgu alkoholizować to on odpda pierwszy ma biedaczysko słabą łepetynkę :) teściora powtarzałam dwukrotnie więc kolejny nie ma sensu poki co temp nie mierzę chciałam poczekać aż mi się unormuje wszystko po tabletkach - nie jestem zwolenniczką tabletek dostałam je na wyregulowanie okresu i jak widać mam regularny że hohoho :) z drugiej strony łatwiej o wpadkę jakby co ;) bo my nie staramy się do wiosny przyszłego roku hehhehheh ale chcieć byśmy chcieli nawet już;) a jak zacznę mierzyć to jeszcze bardziej sie wkręcę :)
Piąteczka Fototechnika robię to szkoła policealna -superaśna zresztą :) a studia pedagogika społ i terapia pedagogiczna poszły na razie na okres zawieszenia na rzecz pasji:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jane wiedzialam ze jakos sportowo dzien spedzasz:tak: i sie nie mylilam.....oj jak ja bym chciala zebys tu blisko byla:-(...........ciaglabys mnie do ruchu.........na rowery, na basen a ja nie mam tu z kim chodzic wszyscy albo pracuja albo kanapowcy.....:-(

Ja tez czasami odlece ale uwazam na to zeby nie przesadzic bo mnie wtedy tak okropnie glowa boli a ze boli mnie czesto tez bez picia wiec boje sie tego bolu jak diabel swieconej wody;-)
Ciekawe jak
Malami :-)nie pokazala sie po weselichu czyli bylo chyba odjazdowo...........pewnie jutro sie dowiemy :-)
Dziama to zwariowany dzien mialas :tak:
Truskafffka....na gas....powiadasz????? :-D:-D:-D

A ja dostalam dzisiaj piekny bukiet od kolezanki za ta pomoc i przechowanie ich pod swoim dachem......bardzo mi sie milo zrobilo bo mnie zaskoczyla:-) IMG_9994.jpg

Do góry