reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

mój salon wyglądał wczoraj jak strefa kibica!
masakra! Pięciu kibiców z flagami , szalikami i całą resztą zabawek. Stół cały się kleił. Co oni juz do szklanek nie trafiali??????? Mój dzis leży i zdycha. A dobrze mu tak hi hi. Niech jeszcze trochę pocierpi. Wypijemy kawkę to będziemy go ratować:-)

reklama
Jatez witam z rana mialam kiepska noc tak mnie zgaga meczyla jak nigdy wam powiem od prawie lat nie maialm zgagi od czasow operacji a teraz znowu szok ;/ tak sie nameczylam ze myslalam ze zaczne miec wizyte z kibelkiem ale ominelo mnie ide was podczytac ...

Troche podczytalam a wiec tak Aniu ja nie mam pojecia co z ta lutka bo ja nie bralam .
Roza a ty masz dlugie cykle a u ciebie ostatnie 2 cykle przyszla @ normalnie czy tabletkami musialas wywolac ??
Butterfly wiesz lekarze sa roznri i nie kazdy jest swietny ja w ciazy z Oliwka poszlam do lekarza co polecila mi znjoma bylam w 10 tyg a on do mnie zew poronie bo mam tylozgiecie macicy i to sie nie utzrema plakalam jak bobr poszlam na usg byl krwiaczek ale wszystko bylo ok a potem poszlam do innego lekarza i wysmial tego co mi mowil ze poronie no i przenosilam ciaze o 8 dni a co do leczenia to naprawde mialas dziwna lekarke :szok:jak tak mozn sie myslic przeciez to zalezy zbebys miala dzieciatko a ona cos takiego szokk poprostu ale u mnie w miescie tez sie paru takich agentow znajdzie ;/

Piąteczko nie ma litości he he:-)

Sylwia wszystkie @ były wywoływane lutką (cykle bezowulacyjne) porażka - a było normalnie:wściekła/y: teraz też tak się zapowiada. Przed staraniami miałam @ w góra 34 dniu cylku

Ja już po kawusi:-)

dzieńdoberek
jak minęła u was sobota??
Katy kawusia obowiązkowa :tak: hip hip hurrra !!!!!!!!!!!!
Roza zmień lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyno płacisz dużo kasy za wizyty z on cię traktuje bardzo źle nie ma innej opcji zobaczysz zmienisz gina i fasolka się pojawi :*:*:*:*:*:**:*:*:*
Sylwia faktycznie niezły lekarz :wściekła/y:
Piąteczko meżuś taki biedny po wczorajszym a ty zero współczucia ;-):-p
Truskaffka miłej niedzieli nad jeziorkiem też bym gdzies pojechała ale pozostaje mi ogródek
Katy wiesz to było badanie nie inwazyjne zwykłe USG a wynik bardzo zły dwie na trzy żyły zatkane będą próbowali uratować tą mniej zatkaną (pewnie wytną jakąś część) najgorsze to że na operacje będzie pewnie z 3 miechy czekał jak nie dłużej a nas zaczyna czas gonić :wściekła/y:no ale cóż jak mówiłam już od roku żeby się zaczął leczyć to nie a teraz jak boli że się chodzić nie da to poszedł ahhhhhh faceci
miłej niedzieli dla całej naszej ferajny

roza jak to sie mówi cierp ciało coś chciało i nie ma zmiłuj hihi
jak wczoraj to było fajnie z kumplami
alkohol.gif

a dzisiaj to
chory.gif
i żonkę z mamusią się na ratunek wzywa! no nie

kara będzie długa i uciążliwa- najpierw go troszkę podleczymy a nie trzeba być geniuszem , żeby postawić diagnozę
dentysta.gif
, więc leczenie jest łatwe choć komplikacje moga wystąpić. A jak wiadomo na kaca najlepsza jest praca to go wygonimy do strzyzenia trawnika- niech wie , że jest niedziela hi hi. A tak się zarzekał , że nie bedzie dużej imprezy bo musi zaległości w pracy nadrobić- kłamca jeden:-D

reklama
Piąteczko my kobiety to nie mamy litości ;-)
Roza super idz jak najszybciej bo ile można czekać na owu a poza tym oczywiście zdrowym kobietom zdarzają się cykle bez owu ale max dwa ty już swoją porcje że tak powiem dostałaś teraz pora na fasolkę ;)
a gdzie reszta dziewczynek??????? Hop hop wstawać śpiochy

Do góry