reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy ,Karolinko.........dziewczyny mowie wam nie robię nic nawet małym paluszkiem nie tknę hahaha taki mądrala to niech sobie radzi no i nawet na obiadki były : placek ziemiaczany po wegiersku,schab pieczony z frytkami,chinszczyzna,flaki i bigos z młodej kapustki i spagetti no jak sie chce to sie wszystko upichci ....a masz Ty teraz Kuro domowa heheheeh facetów to czasami trzeba porzadnie zreformowac ;)))) Pozwoliłam kiedys raz sobie wejsc na głowe i juz nigdy w zyciu więcej na to nie pozwolę!!!!! Ja tez potrafię sie postawić a co :-D:-D:-D:-D hehe i nawet wczoraj juz uszykował obiad na dzis hahahaha

Moje dziecię pojechało dzis na zieloną szkołe co prawda wracają juz jutro bo to 1 klasa ale zobaczymy jak to bedzie :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
butterfly no to super , że już lepiej i że wróciłaś do nas

malami no no. Chylę czoła! Facetów trzeba trzymać na krótkiej smyczy bo jak się raz popuści to umarł w butach. Z piwem rewelacja!

kasiaes &&&&&&&&&& za usg , czekamy na fotki

karolcia Tobie też &&&&&&&&&& za pracę, i gratki za dokopanie mamusi hi hi

katy Ty śpiochu!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!

macie rację dziewczyny, mogłam tym babsztylom dokopać, ale byłam w takim szoku , że stać mnie było tylko na głośne podkreślanie słowa "tatuś". Tzn idź do tatusia, daj tatusiowi itp. Dla mnie mój m jest mega przystojny i na moje oko różnice wieku widac, ale nie wiecej niż dziesiecioletnią. Może te maszkarony chodza do takich restauracji raz na dziesięc lat i szlag je trafil, że do nas wyszedł szef kuchni się przywitać- bo to kolega hi hi

Piąteczka lepiej i to o wiele :tak::-D w końcu obawy przeszły i jest nadzieja.
a po drugie co to komu ile między wami jest różnicy wieku czy cokolwiek :confused: zacofany kraj, gdzie tylko wścibscy ludzie wtykają nos w nie swoje sprawy - nie ważny wiek czy co innego, ważne że się kochacie i jesteście ze sobą szczęśliwi :)

karolcia następnym razem to będę je miała w torebce ha ha. mam takie na specjalne okazje , ale na co dzień mi ich szkoda. A co do wypadów to pewnie, że lepiej kupic cegłę, bo każda cegła oznacza jeden krok dalej od mamusi hi hi.

butterfly no niestety , ale tak jest. Ciekawe co by powiedziały będąc nie tak daleko , bo choćby w Monaco jakby zobaczyły starsze panie w luksusowych autach z dwudziestoletnimi utrzymankami. Zawał he he

karolina- wizyta była super udana!!!! :-D i jestem zadowolona jak nigdy. USG wypadło dobrze, wszystko wróciło do stanu sprzed poronienia - muszę porobić badania TSH,FT4 -> za miesiąc po kuracji tabletkami i a teraz muszę zrobić: antyciała igG i igM,prolaktynę i antyTPO. Dostałam dużo leków :baffled: ale cóż zrobić, na tarczycę,cukier,i na wyregulowanie cykli :-p dodatkowo mam skierowanie do szpitala na HSG jamy macicy bo chcą sprawdzić czy nie ma tam np.żadnych polipów czy coś co mogło spowodować poronienie. Tarczyca jeżeli zejdę w ciągu miesiąca <2 mamy zielone światełko do starań :-) już dostałam nawet leki antyporonne żeby w razie pozytywnego testu od razu je brać i nie czekać zanim mnie przyjmie na wizytę 2-3 tygodnie bo to różnie. :-D Mamy pół roku na starania, ale zaleca najpierw zejść z tą tarczycą i jeżeli się uda w ciągu miesiąca zbić do tych 2 to dobrze jeżeli nie to jeszcze poczekamy z miesiąc następny. i jeszcze się wkurzyłam bo poprzednia zrobiła ze mnie idiotkę i kłamała ze wynik cytologii jest super dobry a okazalo się że jest niezadowalający ..

piąteczko
- a może zazdroszczą i dawno nie miały ****a między nogami - niech sobie kupią kołek osinowy i na nim posiedzą może im przejdzie :-p
31.gif

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.
Czytam was na bieżąco,ale nie wiem co komu odpisać:zawstydzona/y:
Ja jakoś żyję, choć od soboty jest u mnie upał niemiłosierny, nic się nie chce. Do tego muszę się uczyć:-(
Wczoraj wzięłam od siostry ciuszki dziecięce. Tyle tego jest, że bym wszystkie nasze ciężarówki obdzieliła! :szok: Ale dziś w ucieczce przed upałem wybrałam się na lumpa i kupiłam Maksiowi kilka ciuszków, głównie takich większych, bo nie wiem czy później będę miała czas chodzić po sklepach.
Niestety okazało się, że będziemy musieli kupić nowy materac do łóżeczka, bo tamten zatęchł od leżenia na strychu, no a gąbki i wiórów z kokosu nie da rady wyprać w żaden sposób:-(

Malami, szkoda, że impreza się nie udała. A m trzeba trzymać krótko, popieram cię:tak::-)

piąteczko, aż się nie chce tego komentować. Sfrustrowane babsztyle, nic więcej. Zazdroszczą tej "dupie" fajnego faceta, kasy i szczęśliwej rodziny;-)

karolina, trzeba padalcową posłać na doszkalanie ze słuchania ze zrozumieniem:-D

Ja się zaszywam w notatkach, bo czas ucieka. Byle do soboty, a potem słodkie lenistwo:-) Wrócę się jak się "odpruję", więc proszę się nie martwić o mnie;-)

Ostatnia edycja:
butterfly no to mnie rozbawiłaś na maksa!!!!!!!!!!!

a ja miałam się wziąć za badanka i dupcia dziś z tego bo mój gin się rozchorował- może biedny za euro pokutuje .

butterfly już mi przeszło i sama się dziś z tego smieje. Ale wczoraj to dosłownie miałam pianę na pysku

któraś z dziewczyn pytała jak trawniczek- ano rośnie sobie- ja się za to nie wezmę- najwyżej bedzie dżungla

reklama
piąteczka wiadomo,że to przykre - ale nie można się wszystkim przejmować bo człowiek na łeb by dostał, zazdrość i już - albo to te mohery zapierdalające do kościoła co niedziele :-p a takie to najgorsze. Ważne być szczęśliwym,szanować się i kochać - a reszta to już bez znaczenia :-)

a mój Grzegorz sobie wymyślił że kupi mundur a mi piżamę w paski i będę jego jeńcem jak nie będę brała leków hahaha ... za dużo wojennych filmów bidok się naoglądał :-p

lachen.gif

Ostatnia edycja:
Do góry