reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no szkoda katy, że tak daleko od siebie mieszkamy:zawstydzona/y: to jest minus bb... poznaje się fajnych ludzi z którymi po jakimś czasie kontakt wirtualny przestaje wystarczać... no ale dobrze, że chociaż czasami możemy się spotkać:tak::tak:

dziama ja wczoraj nie piłam... bo oczywiście tempki nie chciałam zaburzyć:wściekła/y: :wściekła/y:to jest właśnie mój chory związek z termometrem:rofl2:

truskaffka u nas też dwa:tak:ale z przewaga na Dania - Niemcy.

a w ogóle to już 3 mecz dziś bo jeszcze siatkarzy oglądaliśmy i trzeba powiedzieć, że super grali i wygrali z Brazylią:tak::tak: jak widać u mnie sport rządzi pod każdą postacią:-D:tak:

reklama
Witam

Ja tylko sie melduje ze wszystko OK, i ze wpadnę jakoś po 12-13 , bo zaraz mi światło wyłączą do ok 13 godziny :wściekła/y: kurka wodna jak nie mam wody to teraz jeszcze światło :wściekła/y: No nic trudno, wybiorę sie znów do lumpu bo dziś wszystko po 1-3zł :-) Także moze coś upoluje fajnego nie tylko dla malucha :-)

Miłego dnia :-)

wybaczcie ze nie nadrobię ale jeszcze na w pół przytomna siedzę, a nie chciałam abyście sie moze martwiły :tak:

Dziendoberek:-)

Melduje ze zyje ale nie wiem jak :baffled:. Jestem okronie wkurzona bo mam jeszcze 400 szmatek i do tego pokrojone odwrotnie wiec nie moge dac sobie rady i mnie strzela ( wiecie co ) .

Do tego moj Szymonek ma jelitowke :-( . Nie odpisuje kazdej z osobna przepraszam. Wpadne jak bede miala wiekszy luz ( to chyba za tydzien :-()

Kasiu es gratuluje podwojnego szczescia :-)

Milego dnia , tygodnia PA PA

dzień dobry dziewczynki
co pamiętam to odpisze

jane no ja niestety tez z tych co to potrafią czasem wypić ten jeden za dużo hi hi- ale tylko jak jestem w domu na szczęście

katy no ładny gest- rzeczywiście w takich sytuacjach człowiekowi milo się robi

losiczko współczuje kochana. zamęczą Cię bidoku

malami czyżbyś chorowała po poprawinach?

widzę, że butterfly już się humor poprawił

dziama no ja na szczęście wreszcie pożegnałam się z nauką. ostatnie studia przerwałam raz na zawsze z przyczyn losowych i dobrze mi z tym

kłapouszku zdaj nam raport z powrotu mamusi hi hi

i wiecej nie pamietam

a mnie się wczoraj bardzo smutno zrobiło. Byliśmy wczoraj na rodzinnym obiedzie w restauracji. W chwili gdy mój m wyszedł odcedzić kartofelki z sąsiedniego stolika usłyszałam bardzo brzydki komentarz- taki dziadek a jeszcze mu się dzieci zachciało oraz odpowiedź drugiej pani- a ta dupa to pewnie je urodziła dla kasy- normalnie nóż sie w kieszeni otwiera- aż mi się jeść odechciało

a. ilonko cholercia wszystko na raz! prąd woda- dobrze , że gaz jeszcze masz tfu odpukać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczko tak już mi lepiej, bo po piątkowej wizycie jestem pełna energii i motywacji :-)

a ludźmi się nie przejmuj, zawsze się znajdzie ktoś co będzie im przeszkadzało ... niech każdy zacznie od swojej dupy, bo przyjemniej się widzi wszystko u kogoś tylko nie u siebie - a najgorsze są takie stare lampucere

Witam się z Wami!

Widzę, że weekend upłynął aktywnie i imprezowo!!! :tak::tak::tak:

Losiczko, widzę, że przyszyłaś się do maszyny na dobre! Współczuję tej pracy, jaką masz do wykonania... Mam nadzieję, że ten jeden strzał był celny ;-)!

Katy, bukiet przepiękny :-)!

Ilonko, to nie zazdroszczę: bez prądu, bez ciepłej wody, brrr... toż to średniowiecze :szok:!

Piąteczko! Chamstwo i prostactwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Nic nie poradzisz, debili ci u nas dostatek :baffled::baffled::baffled:!

Więcej grzechów niestety nie pamiętam... Rozkojarzona jestem przed tym dzisiejszym USG...

Dzień dobry kobietki jadę zdj robić więc pewnie będę wieczorkiem chciałam wam tylko miłego dnia życzyć :):):)całusek

Dzień dobry
witam po weekendzie ;)

Katy ,Piąteczka nigdzie nie byłam na żadnym weselu :( od poniedziałku mam spinke z G wiec nie poszlismy ,zresztą mamy tego gościa z francji jeszcze,no a do tego G tez sie rozchorował więc mi nawet to na rękę było bo nie miałam ochoty na nie pójść :-(

weekand spedzilismy u rodziców na działce ,co prawda miało być upalnie a nie było to i tak sobie odpoczełam
G od poniedziałkowej kłotni sie stara i stwierdził ze zrobiłam z niego kure domową ale coz miał cały tydzien wolne przyjechał jego kumpel wiec niech siedzi obiadki gotuje bo jak załatwił sobie urlop to juz jego zadanie.Sfochował sie bo mowi ze gotuje,sprzata,odkurza ,odbiera młodego ze szkoły i za ja niby każe mu podłogi jeszcze myc...........a ja na to jak na lato :a jak ja robie to na co dzien to Ty twierdzisz ze to nic takiego, Wiec teraz niech zobaczy sam jak to jest,i po wiejsciu do domu stwierdzam:podaj mi piwko hehehehehe zebyscie widziały jego mine :-D:-D:-D:-D:-D:-D

AniuB nie zapomniałam o Tobie nie gniewaj się :* :* :* pamiętam.

Losiczko ..... chyba sie nie doczekam hehehehehe

Ilonka ,Rozia,Roza,Jane,truskaffka,Agnes,Domi....i wszystkie kobietki
miałam odpisac i juz nie pamietam,na bieżąco będe ;-)

Miłego dnia
aaa i Karolinaaaa jak Jagoda???

reklama
Dziendoberek............Gwiazdeczki:-)
Ja jak zwykle dopiero wstalam:cool2:........Boze gdyby nie tempka i okres to pomyslalabym ze albo w ciazy albo cukrzyca......kto to widzial tyle spac:szok::szok::szok:..........ale musze z tym skonczyc bo mnie lepetyna nawala prawie co dziennie.........bo za dlugo spie:tak:

Piateczko
ja nie odeszlkabym z tamtad bez komentarza:tak:.........podeszlabym cichutko zeby dzieci nie slyszaly i bym delikatnie powiedziala ..............Prosze uwazac na slowa bo jak ta dupa powie dziadkowi to on wam jeszcze do tylkow nakopie ........a kultury trzeba sie nauczyc ale widze ze u Pan juz za pozno :-D:-D:-D poprostu takiego hamstwa bym nie przelknela:tak: ot co....:tak:
Ilonka widzisz jak ci sie sklada..........moze jak by prad byl to bys nie poszla na lumpy....bo by ci sie nie chcialo....a tak prosze........:tak:
Karolcia ........gdzie jestes:-(..............opowiadaj jak po weekendzie:-)........i czy Jagodka dalej taka leniwa:-)
Malenstwo a ja myslalam ze balowalas:-(......no ale czasami tak sie wszystko pierdzieli......a swoja droga mala lekcja prowadzenia domu przydalaby sie nie jednemu panu:tak:..........nie doceniaja tego co maja.........ale tekstem z piwkiem pojechalas;-)........i prawidlowo......:-D:-D
Losiczko moze ci pomoc...........zwolamy dziewczyny i pojdzie jak po masle:-) tak zebys szybko wrocila do nas
Jane zebys wiedziala ze szkoda:-(.............tutaj tez mialabysmy co robic :-)ale oczywicie samemu to zadna frajda isc na basen czy na rolki.......a wlasnie mam rolki i leza bo nie mam z kim jezdzic:-(..................moja siostra to nawet na rower nie da sie namowic:zawstydzona/y:

Do góry