reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania nawet podwójną porcję:tak:, mam nadzieję że to ostatnia bo więcej porcji nie strawię:-)

Piąteczko ja też lubię się troszkę po :-Dpastwić nad skacowanym mężem he he:sorry2:

Moj m wstał, ale widzę że jeszcze położył się i te czerwone oczy....:happy:

reklama
ania on ma teraz podwójnie przechlapane odkąd mama(czyt moja teściowa) mieszka z nami he he.

roza jak dobrze pamietam to tez brałas anty? u mnie pierwsze cykle były książkowe ale potem się wszystko popierniczyło. Najpierw wszystko było niby ok. Zaszłam w ciazę nie wiedząc kiedy- no ale niestety się nie udało. Myslałam, że to stres itp. A później sie wszystko popierniczyło i cykle w cały swiat. No i znów była fasolka i znów nic z tego. I tym razem nie mogło być na stres. Zresztą przeżyłam już ciażę w WIELKIM stresie i było z dzidzią OK. Dlatego teraz nic z tego nie rozumiem i od jutra badam wszystko co się da
no i zlituj się nad biedakiem już. Daj wit C. Jakiś zestawik witamin. Potasu nie bedziesz miała- ale w soku pomidorowym jest mnóstwo i jak nie posiadasz glukozy to mu ten sok porządnie osłodź i zrób mu jajecznice albo jajo na miękko

truskafko ale masz fajnie!

katy trzymam kciuki za ułanów m . pewnie sa zwarci i gotowi do ataku!

Ja nie bralam nigdy anty i nie wiem jak to jest ;/
Piateczko ahh te chlopy moj jak wypije i go obudze na drugi dzien jest taki :angry::angry: wiec nawet go nie budze bo po co mam sobie nerwy psuc
Dawno Rozi nie bylo szkoda ze nie wchodzi do nas ;/

roza jak poszłam do gina i powiedziałam, że chcemy dziecko to powiedział, żeby odstawić i do dziela bo pierwsze trzy cykle sa najlepsze. A teraz podobno mam zacząć od tarczycy. zrobię chyba wszystko co sie da ,bo na raty to sporo czasu zajmie

sylwia mój rano to jest potulny jak baranek, zresztą jak zawsze. Tylko, ze normalnie jest szalony, a na kacu jak chore dziecko hi hi

Hej właśnie wróciłam z zakupów cholernie tak mnie zmuliło w sklepie ze masakra bleeeeee Teraz szykujemy grilla póki nie pada
moje kochanie tez potulne jak baranek :))))))

Sylwia bo Rozia źle sie czuje dlatego nie wwchodzi

Witajcie kochanieńkie ja dziś na pełnych obrotach :)pobudka przed 6 a potem do 14 w Katowicach w szkole napisałam 3 testy (jeden bieżący 2 zaległe) potem zaliczonko z Photoshopa i szybko w auto żeby jak najszybciej wrócić do pracy, tu do22........... czuje że zasypiam i mózg mi się lasuje :) ale 1/3zaliczeń za mną uffffffff

Truskaweczko ale Ci dziś zazdroszczę tego jeziorka.
Sadystki nie znęcać się tam nad tymi biednymi skacowanymi stworzeniami :) -heheheh sama robię identycznie :)
Miłego popołudnia dziewczynki

P.S jakieś plamienia mi sie pojawiły kto wie może to@ lutki się wystraszyła-tylko ze takie to mam jak mi sie okres kończy ;/ (na brązowo) badź tu madra

reklama
Witojcie:-)..........ja dopiero pol godziny temu wstalam:szok::szok::szok: i nie wiem jak sie nazywam:baffled:........masakra ale jakos mi sie poprzestawialo ze teraz bym mogla spac ile wlezie a dawniej sie budzilam i koniec ........
Roza to mam nadzieje ze juz lutka rozwiaze sprawe bo kurcze przez te dlugasne cykle troszke zmniejsza sie szansa ........ale byl jakis skok temki i teraz ten wykres wyglada inaczej to znaczy ze cos sie jednak dzieje :tak:
Piateczka ale ci chlopy poszaleli:-D:-D:-D moj tez glupek w nocy jeszcze w gosci chcial isc.............ano najpierw sie bawia potem zdychaja.......ja tez zawsze mala zemsta a pozniej w pielegniarke sie bawie:-)
Sylwia kup sobie cos na zgage jak cie tak meczy......ciezaroweczki napewno ci cos poleca:tak:
Truskaffka ty to masz chyba motorek w tylku:-D:-D:-D........szatan nie kobieta:-D:-D:-D
Ania nie martw sie na zapas.........napewno szybko dojdzie do siebie po operacji zebys nie musiala dwoch wozkow pchac....faceci sa uparci i nie lubia litowania sie nad nimi wiec szybko dojdzie do siebie :tak:
Dziama a ktory dzien cyklu u ciebie???? Moze to jednak tylko plamienie w okresie @ bo ty chyba czekalas na nia tak????:-)

A gdzie Jane??????????????????Moze wziela m i pojechali gdzies na rowerkach???:-)
Bo nasze ciezaroweczki pewnie po rodzinkach porozjezdzane:tak: a Losiczce trza na pomoc leciec......chyba sie przyszyla:-D......hop.....hop.......Losiczko!!!!!!!!!!!!!!

Do góry