reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

AniaBuchowicz obiecuję, ale to trochę przykre że każdy mnie olał bo zmieniłam konto i dla nich byłam/jestem trollem :dry:

Roza nowy lekarz - klinika leczenia bezpłodności i oczekiwana wizyta. Lekarkę znałam bo do niej chodziłam przed przeprowadzką - wszystko wróciło do stanu sprzed poronienia, Musimy popracować nad tarczycą dostałam leki euthyrox n50 i selen+e i po miesiącu mam powtórzyć badania TSH i FT4. Teraz muszę porobić prolaktynę,antyTPO,igG i IgM :sorry:Dużo leków dostałam ale co najważniejsze jeżeli za miesiąc tarczyca będzie dobra czyli wynik <2 możemy zacząć starania !!!! :happy2::cool2: W razie czego przepisała mi już zestaw antyporonny - duphaston i aspirin protekt czy coś tam ... I dostałam skierowanie do szpitala na hsg czy coś takiego na ocenę jamy macicy dostanę znieczulenie albo głupiego jasia i sprawdzą czy nie ma żadnych polipów i innych rzeczy co by spowodowało poronienie, a i do poprzedniej lekarki ,,, okazało się że mnie oszukiwała z wynikami cytologii ..

reklama
heh widzisz Roza :)))

dziewczynki które brały Luteinę prosze powiedzcie mi jak i kiedy ją odstawić ?? ja teraz łykam 2x1 tabletkę
moja lekarka już jakiś czas temu kazała odstawić od razu ale ja się bałam i zmniejszyłam tylko dawkę więc teraz to nie wiem za bardzo ;/ pomocy please

Jak to oszukiwała!!!!!!!!!!:szok: żart jakiś!!!!

Dużo tego się u ciebie nazbierało, ale najważniejsze że w końcu coś się dzieje:-)

Aspirin protect na podtrzymanie ciąży??? pierwsze słyszę:tak:

Ania ja przy pierwszej ciąży po prostu ją odstawiłam:tak: nic niepokojącego się nie działo:-)

Roza oszukała mnie z wynikiem i kłamała,że jest dobry i nic nie trzeba robić, a miałam przedtem cytologię IIIa i miałam usuwanie nadżerki , robiła mi cytologie i mówiła że jest świetna - wczoraj daje babce do poczytania a ta do mnie czy patrzyłam co jest na odwrocie to ja mówię,że zerknęłam ale nie wczytywałam się specjalnie skoro lekarz powiedział że jest oki a ta na mnie wielkie gały,że cytologia jest masakryczna i niezadowalająca ...

Hejka ....no niestety jedziemy do domu ale ja do tej pory nie bylam kibicem a teraz plakac mi sie chce:-(....tak sie chlopaki starali.........szkoda mi ich........no ale biednemu zawsze piach w oczy:zawstydzona/y:
Ania no a jak Piotrek po tym badaniu???:-)
Buterrfly no w koncu sie pojawilas.........dlugo cie nie bylo.......poprostu napisz do Ilonki zeby zmienila dane w tabelce:tak::tak:.........widze ze dostalas nie zly zestaw badan.....takie kompleksowe:tak:........super oby jak najszybciej maluszek zamieszkal u was ;-)
Roza pytalas co u mnie........ nic szczegolnego....jakos leci bez rewelacji ....m idzie we wtorek na badanie nasienia zobaczymy czy cos sie w tej kwestii zmienilo...a ja jaks taka nijaka......

Mojemu m sie szwędacz włączył chętny na wyjscie do kolegi:szok::szok::szok:........oszalał chyba:-D.....tyle co wrócilismy

Eh zapomnialam ze Malami dzisiaj na weselichu bawi....ciekawe co tym razem przeskrobie :-D:-D:-D

Ania znajomi juz poszli tak ze moze w tym tyg lub w kolejnym kawke zamawiam z Tobą:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Spicie śpiochy??? ja dopiero wstałam:-):-)

no szkoda że przegrali buuu:no::-(

Katy to wzorowych wyników męża:-):-) życzę.
U mnie też jakoś nijako... stoje w martwym punkcie bo ani w jedną ani w drugą stronę nie idzie. Wściekam się tylko i na moim m się to odbija:tak:
Czekam na luteine i od razu ja "łykam":-)

Miłego dnia:-D:-D

Do góry