reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasia to ja mam chyba obrzęk lipidowy częsciowy:-) bo faktycznie jak schudne to gora ciala mi zleci najszybciej a nogi...czytaj uda na samym końcu i to zawsze tylko troszke....kurcze nie wiedzialam ze takie cos istnieje :szok:......a ćwiczenia tez nie zabardzo przynoszą różnicę:zawstydzona/y:

reklama
Witam sie i ja bardzo późno ale dopiero teraz o tej godzinie w miarę funkcjonuje
Chce tylko powiedzieć ze u nas wszystko dobrze :))))

Pozdrawiam was gorąco i całuje mocno
ucalujcie ode mnie dzieciaczki poglaskajcie brzuszki a staraczki do pracy ;)

Piateczko tule mocno :(

Cześć dziewczynki.
karolina, dlaczego jeszcze nie widzę nowych zdjęć Jagódki na twoim profilu???:angry: Proszę zaraz dodać bo się niecierpliwię!! ;-);-);-):-D

hej kochane:-)

Jak po wizycie??? a no nie jestem zadowolona chyba.... zbadała mnie i jest wszystko w porządku na usg, mówiła że nie będzie mi dawać nic na stymulację skoro mam do 38 dni cykle i że badanie progesteronu po 21 dc tak wyszło bo było za wcześnie, i nadal byłam w pierwszej fazie cyklu.
Dostałam tylko duphaston (1 op tylko) mam brać od 22dc przez 10 dni, a teraz mam czekac na @.
Aha w piątek jeszcze raz zbadać progesteron.
A jak będzie niski??? nawet luteiny mi nie starczy na wywołanie bo mam resztkę a duphastonu szkoda:no: ehhh dziewczyny

Poczytam co u Was.

Witam się z rana!

Katy, hahahaha taka już niestety nasza kobieca uroda, że ciężej nam zrzucić tłuszczyk (w którego nadmiar u Ciebie kompletnie nie wierzę) z ud, pośladków i brzuszka, ale to można zasłonić spódniczką i jest git. U mnie sytuacja wygląda troszkę inaczej i w grę wchodzą tylko spódnice do ziemi i długie spodnie.
Aniu cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. Odzywaj się częściej!
Roza_, jak wizyta???
Sylwia, no to niefajnie, że w tym gabinecie nie ma USG i trzeba robić osobno i osobno się umawiać, ale ważne, żeby gin był w porządku.
Roszpunko, bardzo fajna ta spacerówka!
A co się dzieje z Rózią??? Haloooo!!!!

A ja mam mega stresa przed wizytą. Jeśli mojemu ginowi kiepsko pójdzie badanie przezierności karkowej, to chyba pójdę prywatnie na to USG genetyczne.

Edit:
Roza_, właśnie doczytałam, ja powiem jedno: ZMIENIAJ GINA I TO BIEGUSIEM!!!

Miłego dnia Wam życzę!!!

Kasia_es chyba tak zrobię... nie wiem :no:
Mam opakowanie duphastonu i jak je skończę to pójdę do innego chociażby się skonsultować.... muszę poszukać jakiegoś..
A teraz czekam na @ i jutro badanie ale po wykresie sądząc się nie doczekam, bo marne te temperatury....

Dziewczynki ma może któraś luteinę na zbyciu??? mi zostały tylko 2 tabletki:-( mało wrazie co.

kłapciu skoro p doktor mówi, z duża i jest dobrze to znaczy, że tak jest i hura!

sylwia 14 lat córka, 8 lat synus, 2 l i 5 mies córcia, 1 i 4 synuś

roszpunka no to pewnie będziesz się musiała do szwagierki uśmiechnąć bo ta znajoma chyba coś ściemnia

katy Ty to potrafisz hi hi

a ja wczoraj utknełam w jaskini- i choc ja nie mogę to było super.........
później przyszli do nas nasi przyjaciele na meczyk i się skończyło źle hi hi- dziś umieram na chorobę zwaną kacem- ała

ojej Piąteczka wiem co czujesz - ja przechodziłam meeega kaca w zeszły piątek:tak:, myślałam że umrę:-)
a moje dziecko wtedy wymyśliło gofry:wściekła/y: szok

Karolina dzis chce mi sie wyć normalnie.... muszę zmienić tor myślenia o wczorajszej wizycie:-(

reklama
Roza_, zobaczę na ile mi gin da dziś receptę, to pewnie będę mogła Ci odstąpić z pół opakowania, bo jeszcze trochę mi zostało. Mam podjęzykową.
Karolciu, to fajnie, że Jagódka rozwija się prawidłowo, oby tak dalej!
Piąteczko, ładnie, ładnie! Już takie ekscesy ;-)

Do góry