reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka
Gwiazdy
:-):-):-)
Aniu, Kasia ma racje musisz troszke czesciej sie pojawiac:tak:..........obiecujesz???
Karolciu kochana wybacz ale ja chyba albo nie doczytalam albo juz slepa jestem:zawstydzona/y: bo nie doczytalam ze mialas wizyte:zawstydzona/y:.........ale oczywiscie wiesz ze bardzo sie ciesze jak Jagódka jest zdrowa i rosnie jak na drozdzach:tak:....waga super........no i takich wiesci zawsze czekamy:-)
Kasia nie kus bo ci pokazre zdj moich nóg:-D..............&&&&&&&&&&&&& za wizyte
Sylwia dobrze ze idziesz prywatnie ja bym tez nie wytrzymala tyle czasu :no:nie bedac pewna ze wszystko oki
Ilonka a co z twoim wozkiem??? Przyszedl już????
Roza ja bym zmienila gina....moze kolejny powie to samo ale wazne zebys wyszla z gabinetu z poczuciem ze nie jest zle ze on nad tym zapanuje i ze masz leki w razie czego....i przede wszystkim zebys wiedziala co sie dzieje z twoim organizmem
Roza ja mam ale nie wiem jak moglabym ci przeslac zeby sie nikt nie doczepil......musze popytac.....:tak:
Piateczko ty nasza szalona kobitko:-D ale masz racje nie ma sobie co odmawiac:tak: ..........a ja jestem pewna ze predzej czy pozniej z takiej milosci owoce beda
Truskaffka potfory niezle:tak: ale jaka cena niektorych :szok:

Dzipoki ja mnie sie nie chce do pracy chyba sobie ja skróce dzisiaj...a co????????:-D
Bo mam w planie golabki bez zawijania:-):-):-)

Truskafffko, potwory są świetne :-):-):-)!!!
Piąteczko, no właśnie dlatego daję na razie szansę mojemu ginowi, bo czasem to klient/pacjent zawini, a potem obsmaruje tego biednego usługodawcę!
Roza_, nic się nie martw, lutkę postaram się jutro wysłać.
Katy, i tak pewnie bym stwierdziła, że za takie nogi to mogłabym zabić ;-);-);-)

karolina, już pisałam, że ktoś mnie poprosił o opinię na temat wózka, dlatego wstawiłam te zdjęcia na forum. Wybaczcie mi ten uczynek.
Szkoda, że nie zobaczymy tym razem Jagódki. Zazdroszczę ci tych zdjęć. U mnie krucho z kasą i nie mogę sobie pozwolić na 3d.

ilona, dziś twój wózek będzie????

roza, ja też bym poszukała innego lekarza na twoim miejscu.

Ostatnia edycja:
Kasia no właśnie, u mnie tez było podejrzenie PCO, ale hormony wyszły ok i nie bardzo to pasowało pod to PCO
zobaczymy jak dalej będzie, cieszy mnie że gin zadziałała od razu i kombinujemy z hormonami ;) teraz po tej kuracji jak ciąży nie będzie, to może też na Clo wyląduję
czekam na wieści po wizycie ;) i trzymam kciuki, wszystko będzie ok ;)
Sylwia czyli dobre wieści :) badania pewnie masz do zrobienia, no i oby do kolejnej wizyty ;)
łosiczko łoooo tyle dobrego, że czas oczekiwania na II kreseczki szybciej zleci
Katy trzymam kciuki za dietę, szacuneczek ;)
ceny potffforów niezłe
Roza eee kurde, no ale gin wie że ostatnie cykle bezowulacyjne były i nie chce z tym nic zrobić?????
do dupy...
Piąteczka fajną masz ekipę w domu :) z kacem wiesz jak jest...nie wygrasz :p
Karolina no to Jagódka ładnie rośnie :) oj na zakupy łatwo kasa leci :p
Ilona czekamy na wózek!! ;)

Roza dzięki za adres jutro jak nie bedzie padać to skoczę na pocztę a jak nie to w poniedziałek :-)
Karolina woooow.....widze ze się rozkręcasz z zakupami dla Jagódki :-) pochwal sie co kupiłaś !!!!!!!!!!! :-)
Sylwia a jutro masz wizytę ??????? Bo tak mi podawałaś ze jutro wizyta jakaś jeszcze !!! wiec juz zgupialam którą datę mam do tabelki wstawić :confused:
Roszpunka Katka dziś ma być wózeczek !!!!! czekam jak na szpilkach bo nie wiem czego sie spodziewac bo to w koncu używany wózio a nie nowy !!!!!!!! :sorry2:
Katka jak sie czuje tata ???????????? mmmmm., ja mam w planach zrobić w sobotę gołąbki ale zawijane :-p '
Roszpunka jak sie Maksiu urodzi to bedziesz się wpatrywać jak w obrazeczek..... a lepiej te pieniazki wydac np na coś dla NIego niz na to 3d :tak:

reklama
Do góry