reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami - CLO( Clostilbegyt) pomaga jajeczku rosnąć i pęknąć. MOja znajoma nie miała owu ciągle po odstawieniu anty, ciągle musiała wywoływać @ luteiną, wiec poradziłam jej aby załatwiła sobie CLO ( ale to jest tylko na receptę) ale lekarze sie nie kwapili aby jej to dać tylko tak olewały sprawę, no i teraz pierwszy cykl brała ( przez 5 dni) i od razu piękną miała owu, i dziś ma 15 dzien po owu i nadal brak@ tempka skoczyła, no ale test negatywny nadal :( No ale ja nie trace nadziei ze CLO jej pomogło albo pomoże :-)
Kasia nawet mi nie mów :szok: Boże...... a wydawałoby sie ze własnie firmy kurierskie są bezpieczniejsze od poczty a tu takie cyrki ........ !!!!!!!!!!!!!! Faktycznie coraz gorzej sie dzieje, bo ja nie raz zamawiałam i było wszystko OK a teraz takie cuda na kiju !!!!!!!!
Sylwia jakby sie poszło prywatnie to co innego ale szkoda kasy, jak jest OK to sie nie martw, moze w tej drugiej przychodni bedzie szybciej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agnes raz jest wiecej raz mniej nas,.... zależy od dnia własnie !!!!!!!
losiczka o kurczaczek....... współczuje kochana :szok:

NO i wózio juz do mnie jedzie !!!!!!!!!!!!!!!! HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnes dziękuje za zaproszenie:) a to ty chyba pisalaś o nudzie kochana szydełko polecam :):):) o ile masz cierpliwość do takich rzeczy, moja siostra np wystarczy że widzi mnie i 2 siostre z szydełkiem w łapie a już nerwów dostaje sama nie musi nawet zaczynać robić:)
Ilonko to jak już dotrze to pochwal się tym wóziem
Losiczko łolaboga 500:szok: ale co tam chustki ja trzymam &&&&&&&&&&&& za gola Eurospoko :)
Małami dawaj te foty :)te grzeczne już widziałyśmy teraz pokaż te ze skoków przez płot :)

Powiem wam tak ide w poniedzialek prywatnie na usg czasami mozna wydac troszke kasy a i tak wiem ze jest dobrze bo mi sie przypomianlo ze on powiedzial ze teraz d sie nie oplaca bo dzidzius jest za maly jak bedzie wiekszy.

a co Ci sylwio? bo może czegoś nie doczytałam

ja też zaraz będę musiała iść do pieczary m go nakarmić- bo tam z głodu dziś padnie

jak wrocilam od gina to mi strsznie nie dobrze bylo i slabo niewiem co sie dzieje ale czasami juz sie boje kierowac bo az oczy mi sie zamykaja pod czas jazdy :baffled:
Mam nadzieje ze to szybko minie bo dlugo tak nie pociaggne ;/
Piateczko a ty jak sie czujesz kochana ??

dzięki- fizycznie ujdzie, niech żyje no spa- humor za to mam o niebo lepszy bo moja teściowa to chodzacy spokój i to się udziela, a spędziłam z nią cały dzień- no i przy małych mi pomogła bo juz myślałam, że mnie zamordują

reklama
Do góry