reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mi kurierzy z reguły zostawiają paczki u sąsiadów. Raz nawet 7 pięter niżej była!!! Też nigdy nie zostawiają głupiej kartki w drzwiach, więc nawet nie wiem że paczka przyszła i muszę czekać na dobroć sąsiadów że przyniosą:crazy: Na szczęście jeszcze mi się nigdy nic nie straciło. A jeśli się zdarzy to trzeba będzie firmę pociągnąć do odpowiedzialności:crazy: Już lepiej pocztą polską wysyłać, przynajmniej awizo zostawiają i można odebrać na poczcie, a nie zastanawiać się gdzie paczka jest!

Znów nie dostałam łóżeczka, bo moja znajoma podobno nie zdążyła przygotować:-( Może się rozmyśliła...:confused: Niby mam je odebrać w piątek, zobaczymy czy przygotuje. Jeśli nie to olewam to i pożyczam od szwagierki.

reklama
Hej Gwiazdeczki ....widze ze troszke bylo do poczytania ale ze czytalam na raty wiec nie odpisze kazdej z osobna
Roszpunka sliczny ten wózio......:-D
Kobiety dzielą się na dwa typy: – Demotywatory.pl ja zdecydowanie zaliczam się do tych drugich:-D:-D:-Dale tylko narazie.......jestem już 3 dni na diecie i od dzisiaj cwiczę bedzie szał jak za jakiś czas wyskoczę w fatałaszka :-D:-D

Kasia e tam.......ja tez tak myslalam az do momentu kiedy jakos mnie naszlo na diete i tak sobie wtedy schudlam 12 kg.....a teraz mnie znow naszlo:tak:
To od ciebie to zaproszenie prawda?

Sylwia czyli kiedy kolejna wizyta w tej drugiej przychodni???

reklama
Do góry