reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roza była taka impreza, że :szok: mama zrobiła nam śniadanko z zestawem na ta chorobę , więc pewnie zaraz mi przejdzie. muszę m zanieść kacowy koktajl mamusi do łóżka bo mi bidok zejdzie

reklama
Witam
Katka heheh Ja tak samo sie zaliczam do tej drugiej grupy !!!!!!!!!!!!!! :sorry2: Przykre ale prawdziwe :dry:

Roza złotko ja mam tylko 5 tabletek jeśli by Cię to uratowało to nie ma sprawy moge wysłać Ci !!!!!!! NO i chyba ja tez bym zmieniła lekarza - jeśli masz taką szansę !!!!!!!!!!!!!!
Karolinko a to jednak nie taki leniuch z tej Jagódki jak nie chciała sie bardzo pokazać :-) co do wagi to chyba nie jest aż tak źle. dla porównania moje dziecie w skończonym 27 tygodniu ważyło 1185kg także w sumie identycznie :-) Wizyta ogólnie udana ????????????????? POchwal sie ile masz na plusie :-) NO i moze wstawisz zdjęcie brzuszka :-)
Kasiu kciuki za wizytę słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&& a dlaczego myślisz ze moze źle pójść lekarzowi badanie ??????????
Roszpunka spacerówka podoba mi sie jeszcze bardziej niz gondolka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) Ale Maksiu bedzie mieć fuuuurę :-)

Gdzie sie podziewa Lori, axarai ?????????????

Ostatnia edycja:
Ilonka, Kasia ratowałoby mnie:-) dziękuję.
Kasia nie pójdzie źle badanie,:-)

Piąteczko oo to nie jest tak źle, ja nie mogłam się zwlec z łóżka do 16tej godziny:tak:

Dziewczyny może ja nie potrzebnie na własną ręke brałam lutkę jak owu nie było i przez to tak wszystko rozregulowałam :no: a teraz wychodzą ładne kwiatki buu

Ostatnia edycja:
roza ciekawe o której mój m się zwlecze hi hi. Najgorsze jest to , że ta koleżanka zaprosiła mnie na babski wieczór za tydzień- jak pomysle to juz mi niedobrze

Roza_, nie mów tak! Lutka, to zupełnie inny hormon i zupełnie inaczej działa, więc branie lutki na wywołanie @ nie mogło wpłynąć na brak owu.
Zmień gina i koniec! Jutro dam Ci znać, ile będę mogła Ci odstąpić.

Co do tego badania, to na stronie znanylekarz znalazłam bardzo mało negatywnych opinii n.t. mojego gina, ale niestety jedna z nich dotyczyła właśnie tego USG genetycznego i dlatego trochę się boję. Wiem, że są ludzie, którzy specjalnie piszą negatywne opinie na stronach internetowych i może właśnie tak było w tym wypadku, ale obawy mam. Doszłam do wniosku, że dam mu szansę i jeśli dziś wszystko dobrze mi objaśni to ok, a jeśli nie to po prostu odżałuję te 200 zł i pójdę prywatnie :baffled:

roza koktajl dopływa i juz mi lepiej

sylwia czasem jak byłam sama teraz to miałam ochotę trzasnac drzwiami wyjśc i nie wrócić:no:

kasia es z tymi opiniami to różnie bywa - wiem to z autopsji bo czytam opinie na temat mojego m. ma same pozytywne a jedna pani, która sama sobie zawaliła sprawę napisała kupę bzdur

reklama
Do góry