reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka no to super,ze już na finiszu jesteście z tą ospą :-) Niech jeszcze tylko Ciebie ominie i git :-)

Joasia no jak taki mały człowieczek się pojawia w życiu, to wszyscy "głupieją" :-)

Moje drogie Bianka dziś została w żłobku i nawet drzemkę zaliczyła (przy zasypianiu płakała,ale to było do przewidzenia, bo tyle nowych rzeczy, tyle ludzi, szkoda czasu na spanie ). Spała tylko 40 minut, ale i tak dobrze :-) Poza incydentem z zasypianiem, to w ogóle nie płakała :-) Integrowała się z dzieciakami :-) Podobno wszystkich głaszcze i zabawki podaje :-) Normalnie tak żałuję,że tego monitoringu jeszcze nie ma :-( Bardzo bym chciała zobaczyć co ona tam wyprawia :-) W poniedziałek zaprowadzę ją na 9 i zostanie na obiad:-) Pójdę po nią koło 15 :-) Zobaczymy jak z jedzeniem tam :-) Bo w domu wszystko wcina :-)

reklama
Marysiu odczytane- odpisane ;-)

Rozia widać, że Pani ma super podejście do dzieci skoro Bianka tak do Niej ciągnie- świetnie :tak:
Mam nadzieję, że się uda, bo puki co w cale nie chce mi się tam iść do pracy, sama nie wiem dlaczego... Może właśnie nadal trzyma mnie zdziwienie zarobkowe ;-)
Orkiestrę już mamy Słońce :-p Generalnie to zostały ubrania, jakieś auto, obrączki, bukiet no i pierdołki typu zawieszki na alkohol itd. No chyba, że o czymś zapomniałam :-)

Truskafffka chwal się łupem :cool2:
O jaaaaa, miłego posiedzenia :tak:
Dziękuję za kciuki :* Oj tak, co do kasy w pracy to masz rację, ale ja chcę od początku ustalić co i jak, bo jeśli odpuszczę, to wiadome jak będzie później... a Ty jak najbardziej walcz, zwłaszcza, że usłyszałaś taką propozycję od szefa :tak: Szkoda, że go nie nagrałaś :laugh2:

Joasiu
Natalka jest prze cudna :* słodkości :-) :blink:

Paula no to już najważniejsze rzeczy macie :-) A reszta to pierdoły :-)

A co do Bianki to cieszę się,że jej się podoba, bo przynajmniej nie mam żalu jej tam zostawiać, bo wiem,ze się super bawi :-)

Hello :-)
Dziś zapowiada się piękny, słoneczny dzionek :cool2:
My wybywamy do rodziców, bo imprezka się szykuje, także nie wiem jak będzie z moją frekwencją w weekend ;-)

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet!!! :*
gozdziki bukiet.jpg

Załączniki

• gozdziki bukiet.jpg
    gozdziki bukiet.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 33
hejka ;)

Wszystkiego Naj Drogie Panie :-):-):-):-)

wczorajszy wieczór bardzo udany, dobrze tak czasem wybyć z domu i w babskim gronie spędzić czas;-)

Dziś moi mężczyźni sprzątają, gotują, obdarowują:-p

Paula hehe szef powiedział to tak niespodziewanie że nie było szans tego nagrać haha
Joanna super wieści od was :-) Natalka będzie na pewno przez wszystkich wypieszczona ..taka malutka perłka, u mnie było tak samo z młodszym bratem hehe ja miałam 8 lat, starszy 11 lat i pojawił się taki maluch nowy...szał był:-D
Rozia no proszę, Bianka towarzyska bestyjka :-)
z tym monitoringiem masz rację, człowiek tak chciałby zobaczyć jak się dziecię zachowuje wśród innych, pamiętam jak mnie ciekawość zżerała jak Mati poszedł do przedszkola ;)

Witam po dłuższej przerwie i ja :)
Wszystkiego dobrego Kochane z okazji Naszego Dnia, Dużo zdrówka, miłości i seksu haha ;-)
Nie było mnie, bo musiałam leżeć, na ktg skurcze, luteine dostałam i nakaz leżenia, ale już wszystko dobrze :)
Z tego wszystkiego to aż zdążyłam skompletować wszystko na przyjście Małego na świat, zamówiłam łóżeczko i wózek, teraz tylko czekam na odbiór.. jak ja się nie mogę doczekać...
Miłego weekendu ;-)

Dzień dobry :-)

Ja już drugi dzień walczę z migreną :-( Pogoda w końcu się robi ładna, słonko świecie, więc jak młoda wstanie z drzemki, to jemu i na spacer idziemy, a przy okazji zapas tabletek zrobię :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry