reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu dziękuje ślicznie :* mam nadzieję, że tym razem się uda i nie pojadę jutro na marne taki kawał drogi :blink:
Ja pierwszy dzień pracy po urlopie?

Marysiu
a Ty jak się dziś czujesz? :*

Paula przerąbane :) ale kto za mnie to zrobi? nikt dlatego ciesze sie że wszyscy się cieszyli na mój powrót nawet managerowie ;-) ale w przyszły poniedziałek ponowne otwarcie kolejnej większej niż ostatnio restauracji teraz tej mojej gdzie siedzę:tak: znowu będzie zapierdziel :cool2:

a za ciebie mocno trzymam kciuki

LiLuu trzymaj mocno, trzymaj, przydadzą się bardzo :tak:
O kurcze, to nieźle Wam się sieć restauracyjna rozwija- fajnie! :blink:
Z jednej strony pewnie Ci ciężko jak taki zapierdziel, ale z drugiej przynajmniej czas szybciej w pracy leci ;-)

Witajcie w ten kolejny piekny dzien :-)
Darus przeszczesliwy bo dostal od taty stary tel i pojechal z babcia po raz pierwszy pociagiem - jazda na calego :)
PAULA - czuje sie jakby ciut lepiej wiec nie narzekam :happy2: wczoraj troche tempka byla nizsza i sie wystraszylam, wogole nie wiem czemu nadal mnie kusi zeby ja mierzyc. Pojutrze wizyta nfz wiec mam nadzieje ze z okruszkiem wszystko ok, potem mniej przyjemna wizyta w pracy. Daj znac jak tam u Ciebie &&&&&&&&&

LILUU - pieklas chlebus ? Ja wczoraj robilam z ostatkow maki i ciasto bylo ciut rzadsze ale chlebek wyszedl miodzio do tego nutella i dzieciaki zmiataly lacznie z tym "najmniejszym" dzieciatkiem tatulkiem :happy2:

JOASIU - a co tam u Was jak sobie radzisz ?
TRUSKAWCIU - jak tam Twoj wielokropek ?
milego dnia babeczki i meldowac mi sie tu w liczbie wielomnogiej a nie jakies tam pojedyncze stale bywalczynie bo na zbiorowe lansko bedziemy zmuszone sie zebrac :cool:

reklama
no to ja melduje się z kropkosławem ;) ja przy kawce, Matik przy herbatce..oboje przy ciachu:-p
Meluśka śpi ;-)

w ogóle już oficjalnie moja panna przeszła na jedną drzemkę w ciągu dnia:-)

Paula melduj jak będziesz coś wiedzieć :)
Joanna jak tam banda? napisz coś więcej :)
Marysia weź lepiej już zostaw ten termometr bo tylko stresa dodaje
Matiko też jakiś czas temu dostał stary telefon...do dziś radość nie z tej ziemi hihi

Do góry