reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)
U mnie dziś pochmurno, ale ciepło + 9,4 st. C :blink: Chociaż rano było słonecznie… no, ale było minęło :-p

Joasiu dziękuję :* Pisz więcej co tam u Was słychać :tak:

Marysiu Darek ma dzisiaj dzień pełen wrażeń :-)
Dziękuję za kciuki :*
Rozmowa bardzo pozytywna, ale było kilkanaście dziewczyn, także zobaczymy... Dzisiaj było takie bardziej rozpoznanie charakteru kandydatów. Jeśli będą chcieli mnie do drugiego etapu to będą dzwonić, a powinno stać się to na dniach, bo praca miałaby startować 3 marca- także pozostało mi czekanie :tak:
Truskafffka meldunek przy Marysi ;-)
Z Amelki już duża panna, co będzie przesypiała dnie ;-) nie ma lekko, szkoda czasu jak tyyyyle ciekawych rzeczy :-)

Ja wieczorkiem mykam do przyjaciółki na odstresowanie :-p
Miłego Popołudnia :*

reklama
Marysiu czekam z niecierpliwością, a jak zadzwonią to mam nadzieję, że i 2 etap przejdę i dostanę tą pracę... ;-) Bo jak mnie zaproszą i odrzucą to mnie trafi :wściekła/y::-p

hello

MArysiu nie jeszcze nie robiłam i powiem szczerze ze w tym tygodniu odpada bo mam zapierdziel w pracy

Joasiu co słychać u was ?

Paula kciuki zaciśniete :tak:

uciekam do małej

Dzien dobry - choc nie taki dobry, bo wczoraj zmarl tatko mojej przyjaciolki a dzis pogoda placze za nim :-( a ja przeplakalam pol nocy :-(

Z przyjemniejszych rzeczy to nasza mysia konczy dzis 18 m-cy :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry