reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

Marysia - serdecznie Ci współczuję tego samopoczucia, oby było już lepiej, zebys mogła się wreszcie cieszyć swoim stanem, buziaki

Truskafffka - o kurcze!!!! Tyle lat, toż to prawie już jak kazirodztwo.... a serio, super, GRATULACJE!!!! To macie za swoje!!

reklama
Witam dopiero teraz, bo dzień zabiegany :-)

truskafffka 100 lat kochana z okazji takiej ładniej rocznicy :-)

Marysiu współczuję samopoczucia :-( Mam nadzieję,że szybko odpuści... Moja koleżanka tak miała,że non stop wymiotowała wszystkim aż jej poradziłam,zeby się napiła soku z kapusty kiszonej albo zjadła po prostu i przeszło jej :-) Może Tobie też pomoże ??

Paula czekamy na relacje z oględzin ślubnych ;-)

A moja panna już za rączki potrafi przejść pokój :-) Jestem z niej dumna normalnie :-) Na początku robiła tylko maks 3 kroczki, a teraz już śmiga ładnie :-) Aczkolwiek nie zawsze chce :-) Chcieliśmy ją nagrać, to odmówiła współpracy :-)

Miłego wieczorku :-)

Witam was porannie

marysiu wspolczuje i oby szybko minelo sprobuj jak Rozia mowi a jak nie to jeszcze imbir ci zostaje tez pomaga.

Rozia gratulacje dla Bianki zuch dziewczynka :)

truskafciu nastepnych 100 lat w milosci i zrozumieniu :*

ja wczoraj padlam razem z Lilka po 20 juz spalysmu masakra normalnie :/ u nas pogoda do bani leje jak z cebra od wczoraj :( a ja dzisiaj w pracy do 18 wrrrrr jakies szkolenie mamy

zycze milego piatku wszystkim

Dzien dobry :-D dzieki za rady dziewczynki ale poko co nic nie pomaga, awet rodzynki ktore jadlam przy Aneci, choc tamte mdlosci to bajka. Wczoraj caly dzien jadlam zurek a dzis ie moge na niego patrzec, co dzien to inaczej no ale coz jesli dzisiejsza wizyta pokaze ze wszystko z kropeczka ok to przezyje wszystko :-D nie ma to tamto, w koncu my kobity to silne "człowieki" :-)

LILUU - u nas piekna pogoda mam nadzieje ze nie bedzie wialo to dziadzio wezmie dzieciaki na spacerek :happy2:
ROZIA - brawo dla Bianeczki zaraz bedzie tak smigala sama ze jej nie zdolacie nawet z ukrycia sfilmowac :-D
KATRINA - a jaki efekt okladu z koscistego testosteronu ???
PAULA - pioro w rece i sru podpisywac umowe :-)
buziaki i do wieczorka :happy2:

Dzień dobry :-)

Ją dziś mega niewyspana... mloda się trochę w nocy budziła, ale w sumie nie bardziej niż zwykle, więc nie wiem czemu taka padnieta jestem...

Miłego dnia :-*

Ściema Babulce ;-)
Hmmm... zapowiadał się piękny dzień, a teraz pochmurno jak nie wiem- wygląda jakby miało padać... :baffled:
W dzień temperatura na plusie, ale w nocy lekkie przymrozki są :tak: Także zima nie daje tak do końca o sobie zapomnieć, choć w nocy chce pofikać :-D

Marysiu nie zazdroszczę dolegliwości :no: Daje Ci Fasolinka popalić- oj daje :blink:
Kciuki za wizytę- musi być wszystko w porządku! :*
Mam nadzieję, że nasza sala jest równie piękna jak na zdjęciu i jej bliźniacza na parterze, która nie odbiega niczym od wizualizacji, bo widzieliśmy ją na żywo OBY! :tak:

Katrina Mój tata zawsze powtarza: „ Tyle lat wytrzymałem z obcą babą” :-D

Rozia relacja oczywiście będzie, ale nie wiem kiedy uda mi się dopchać do kompa... Maksymalnie pojawi się w poniedziałek po 21:00 jak Puzelek pójdzie do pracy ;-)
Już tylko patrzeć jak Bianka pójdzie w świat sama :-) Buziaczki dla Niej :*

LiLuu trzymaj się tam jakoś w pracy :tak: Jeszcze tylko dziś i weekend :cool2:

My dziś jedziemy do mnie do domku także będzie mnie mniej od popołudnia ;-) Ale w niedzielę już wracamy, bo Puzla babcia i dziadek mają urodzinki, więc trzeba Ich odwiedzić :tak:
Aaaa i proszę w sobotę o kciuki za salę i zespół :-)
Miłego :*

Witam
Przepraszam ale nie mam czasu sie odezwac..Jak mala spi to nadrabiam zaleglosci w domu..Od pon koniec ferii wiec tez trzeba ogarnac..a to tego latam z papierami zeby pozalatwiac macierzynski.rodzinne I z ubezp. Masakra..wczoraj przyszedl wozek.wiec moge na spacery smigac..
A corcia slodka.wcale nie placze..tylko je i spi.siostrzyczki I meżuś zakochani w Natalce..takze jest super

reklama
Paula jak tylko Bianka wstanie, to ją wycałuję :-)

Joasiu to super,że malutka taka grzeczna :-) Trzymam kciuki,zeby jej tak zostało :-)

Do góry