reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

Marysiu - no jest gorzej niż myślałam z tytmi okładami, UZALEŻNIŁAM SIĘ od nich. Powinnam je chyba stosować co najmniej 3 razy dziennie.

KATRINA - to chyba dobrze :-D
JOASIU - podbijam - niech malutka taka grzecza pozostanie :happy:

A u nas w porzadku. Wczorajsza wizyta ok - tydzien i dzien ciazy odpowiada dokladnie moim wyliczeniom, serdulko bije, pecherzyk regularny, tp 28.09 :) Nastepna wizyta 14.03, a dolegliwosci cd :(
Dzis czeka mnie jeszcze pieczenie torta dla tescia i tesciow zarazem, bo urodziny i rocznica slubu :-)

hejka

pogoda pikna!!!! wiosenna że heeeeej!
proszę zimoo..już nie wracaj ;)

my dziś sobotnio ogarniamy chatę, ogródek, myjemy auto... :p

Marysia! super wieści! :-):-):-):-):-) pogłaszcz brzuszek, niech maluszek sobie zdrowo rośnie:-)

Czesc Dziewczyny dawno mnie nie bylo.Wracam z nowinka ze czekam najprawdopodobniej na trzy kruszynki tak wykazalo pierwsze USG.
U mnie tez dzisiaj piekna pogoda.Bylam troche pospacerowac po parku i na malych zakupach
JOASIU tylko pozazdroscic ze malutka jest taka grzeczna
Marysia super wiesci.Bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku.Oby tak dalej

reklama
Do góry