reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam drogie panie:-)

ja wczoraj wieczorem miałam sajgon w domu bo nasza pani postanowila wstac po 10 i nie spala prawie do 1:angry::wściekła/y:
myslalam ze umre bo nie spalam od 4,20 no ale co zrobić

Joasiu super żę córeczka spokojna i czekamy na zdjęcia

Marysiu super łóżeczko :tak:ciekawe czy robią podwójnie piętrowe łóżka ;-)

Paula?? daj znać jak dojedziesz do Puzelka :tak:

Katy Losiczka??????????????????????? a wy gdzie???????

no i cała reszta meldować się chociaż na chwilkę

Lori twoja Lilunia cudna :tak:

Biapl super że wam się udało pobyć we dwoje

miłego dnia

reklama
Witam,
Jestem mamą 9 m-c Franusia.... w wolnej chwili szydełkuje - to moja pasja....
Zapraszam na mój funpage na facebook, gdzie przedstawiam swoje wykonane prace:
https://www.facebook.com/pages/Szydło-i-powidło/273264396158075
Jeśli coś się spodoba to proszę o kontakt (wszystkie dane są na stronie funpage). Polub mnie i jeśli możesz udostępnij.
Z góry dziękuje :-)
Pozdrawiam

hejka

u nas dziś leje...szaro buro kanapowo..sennieeeee- ale to z naszej winy, bo nam się harców nocnych zachciało, to mamy :p a dzieci kochane okrutne skowronki punkt 7:30 z radością powitały nowy dzień :rofl2:
ja dopóki nie odzyskam starego lapa/bądź nie kupimy nowego..będę rzadziej zaglądać, bo w domu teraz jeden komp i chętnych na niego 3 osoby,chyba rozpiskę o kolejności korzystania musimy zrobić:-p:-D

Marysia łóżko świetne, mała zaraz będzie się wspinać na górę znając życie :p tak to już jest jak się podpatruje starsze rodzeństwo :)
napisz jakie wrażenia dzieciaków :)
Biapl Wszystkiego Naj...spóźnione ale prosto z serducha ! :D pięknie spędziliście ten wyjątkowy dzień :)
my 22go idziemy na bal karnawałowy...ach szał ciał bez dzieci będzie :)
Joanna jeeej aż mi ciary przeszły, stresu sporo było. Chwała Bogu że trafiłaś w dobre ręce! i mała bezpiecznie pojawiła się na świecie :) buziaczki dla słodkiej Natalki :) i czekam na fotki :)
Liluu to Lilunia weekendowo poimprezowała :ninja2: i patrz ...już 13 miesięcy za wami, a dopiero co roczek stuknął..
Sylwia przykro mi, a wiesz czemu szefowa kogoś szuka? w czym ma problem? jak po wizycie u gin?

czekam na resztę babeczek :) i pozdrawiam wszystkie :)

Dupa dupa - wywalilo mie i musze pisac od nowa wrrr
JOASIU - dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i lekarz szybko zareagowal :happy:
LILUU - zawsze mozna wysunac szuflady polozyc deche, materac i 3 lozko jak ta lala :-D
SYLWIA - moze potrzebuje kogos do pomocy a nie na Twoje miejsce..
TRUSKAFCIU - no coz - dzieciaki maja szal :-D drabinka poki co okielznana prze Darka ale mloda robi przymiarki wiec to kwestia czasu :-D

KATY I LOSICZKA - dostana po dupsku bo obiecaly zagladac i co ? Ja tu juz pasiora szykuje :happy:

Napewno w gre wchodzi zwolnienie bo ostatnio glupie aluzje ze niby manko jest na sklepie a za duzo wiem wiec jestem niewygodna :(

Hello :-)
Ja pierdziu :baffled: Jaki tu spokój :szok::szok::szok:

Biapl czyli urodzinki udane- i tak powinno być! :blink:

Joasiu stresu co nie miara :szok: ale najważniejsze, że z Małą i Tobą wszystko OK :tak:
Ucałuj Natalkę :*
Domagam się fotki jak znajdziesz chwilę! :blink:

LiLuu :sorry: nie miałam jak wejść na BB, ale melduję, że już jestem u Puzla od soboty od godz.11:45 :-)
A to Ci Lily „suprajsa” strzeliła w nocy :-D;-)

Sylwia mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć coś u bardziej normalnych pracodawców :tak:

Też dołączam się do lania po dupsku Katy i Losiczkę!!! :angry::wściekła/y::-p

Miłego Dzionka :* Mam nadzieję, że u wszystkich jest tak słonecznie jak u mnie :-)

reklama
Czesc Laseczki
Siedze sobie wlasnie w poczekalni do lekarza....

Paula - jakos te chorobska mie chca mi tak latwo odpuscic. Na szczescie ja tez jestem uparta. Zobaczymy jak dlugo to jeszcze potrwa.

Do góry