reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori ja miałam to samo ostatnio, ale na szczęście miałam auto Puzla rozgrzane po nocce ;-) Aleeee wczoraj jechaliśmy moim do okulisty i odkuwaliśmy samochód jak w jakiejś epoce lodowcowej- fakt jest to uciążliwe :tak: Normalnie prawie 1cm taflą auto było pokryte :szok: Choć mimo wszystko wolę to kucie lodu niż wilgoć i deszcz... A mój K ma takie samo podejście jak Ty, mówi, że jak patrzy za okno to mu się słabo robi jak widzi zimę :-D

Marysiu no dzieci są mega :-) Sine usta, uszy, dłonie ale to nic, grunt, że jest zabawa :-D
Widzę, że „uroki” ciąży Cię dopadają ;-)

Rozia melduj się od razu po badaniach :tak:

reklama
witam
u mnie tez mrozno...aż sie nic nie chce...
jutro córcie maja bal w szkole wiec musze wszystko przygotować...:-) a póżniej ferie więc mogę pedzic juz na porodówkę :-D

PAULA- no my juz też nie mżemy sie doczekać..brzuch mnie niby boli jak na @..twardnieje,
ale nic pozatym sie nie dzieje..takze tylko czkać..chyba ze mój gin to wrózbita i
w weekend cos sie zacznie ;-)
co do lasera to ja miałam po jednym zabiegu na oko, i znieczulenie miejscowe-krople do oczu
i bolałao jak cholera..wyszłam to płakałam z bólu..o oczy przez jakis
czas miałam jakby mnie m pobił :-) ja robiłam prywatnie 2500zł na oko..bo miałam wade postepująca
i raczej nie było wyjścia..bo teraz byłabym ślepa już ;-):-D

ROZIA - powodzenia na badaniach..

MARYSIA - ja robiłam w klinice w Poznaniu - INTERMEDICA cos takiego sie nazywa..

ide za jakies sprzątanko sie wziąść to może cosik przyspiesze..bo juz mam dosć odbierania tel..
TY JESZCZE W DOMU?? no a gdzie ..w mrozie na dworzu mam siedzieć ;-) ;-):-D:-D:-D

Joasiu u mnie laserowo niestety się nie da... a może i stety? Sama nie wiem ;-)
Ja mam tyle dobrze, że nie muszę tego robić, jedynie jak chcę uff... ale chyba się zdecyduję- mam maksymalnie 2,5 roku na to :-p
Hihihi mów tym Twoim telefoniadom które dzwonią, że bałwana lepisz, bo co masz niby teraz do roboty? :-D

Paula badanie mam dopiero o 15:30, także popołudniu dopiero się zamelduję z wynikami :-)

Joasiu doskonale Cię rozumiem... Ja urodziłam 10 dni po terminie, to już mnie szlag trafiał... A najbardziej siostra mnie wkurzała, bo co do niej zadzwoniłam, to ta odbierała tel pytanie czy juz rodzę :dry: W końcu jej powiedziałam,że jak zaczne rodzić, to jej sms'a wyślę, a nie zadzwonię, bo mnie do szału doprowadza :-)

melduję się po masakrycznej nocce:dry: tak mnie męczy suchy kaszel że wychodzę z siebie i wyję do księżyca:dry:
zakupiłam medykamenty i lepiej żeby mi przeszło:dry:

Katrina
proszę mnie to nie stresować :p tableteczki mają działać jak należy :p
Joanna ach te cudne pytania na koniec... ukrywaj się :ninja2::-p:-D
Marysia kiedy wizyta u lekarza?

lęcę na razie...ale będę zaglądać...

Alleluja jak mnie tu wieki nie było :cool2::cool2::cool2: jak fajnie znowu buzki wstawiać he he . A ja za szalałam .Mam dosć ,jestem zła :wściekła/y: wsciekła :wściekła/y:na ten mój 29 cykl. Krótka piłka .Własnie zakupiłam na 3 miesiace femiRietil czy jak mu tam . I jak to mi nie po może to pasuje na amen . Chłopa jeszcze na badania wyślę . Niby taki chętny ;-)ale to pewnie w pysku jak zawsze :-D a jak co do czego dojdzie to z cyka tak jak z dentystą ;-) choć tam pewnie będzie bardziej przyjemnie he he :-D . OBIECUJĘ jak oczywiście macie jeszcze ochotę czytac wypociny Beci że bedę tu codziennie :-p:-p:-p
O matko suwaczki chyba już nie aktualne he he

reklama
Do góry