reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasia to weź ze sobą mojego malucha, bo już od dłuższego czasu nie śmiga :-(

Paula ano nie powiem, ja też spokojna jakoś byłam ;-)

reklama
hello

Losiczka - i Ty z wygnania wróciłaś...??? jak miło, stara gwardia jeszcze całkiem nie umarła... nieustająco trzymam kciuki!!!
Powiedz mi, a Twój Kubuś to tez taki istny żywioł???? Jak na Kubusia przystało?

Katy - komputery mają to do siebie, że lubią wku...rzać. Na ogół odmawiają współpracy w najmniej odpowiednim momencie.

Joasiu - musisz poważnie z bąbelkiem porozmawiać, ale grzecznie, nic na siłę i przekonać, że o własnych siłach jest zdecydowanie przyjemniej wyjść niż lekarze mają "pomagać". Trzymam kciuki, żeby to już, a Ty sama nam dasz znać (pamiętam telefony co dzień wrrrr).

JESTEM :-)

KATRINO powiem jedno mój przekochany synuś ma stwierdzone adhd i kocham go za to .Od urodzenia wiedziałam ze będzie wyjatkowy :-p. Wszędzie go pełno :-) lata za 10 gada za 100 :-p jest bosko w tej mojej rodzince he he .

DZIEWCZYNKI CZUJĘ SIE JAK ROZJECHANY KAPEĆ :-( a dawno tak sie nie czułam po tej akcji z Ilonką . Enpr zablokowany :( z fb pewnie też mnie wyrzuci :-( jak sie nie pozbiera to będzie JEDNA WIELKA MASAKRA :-(

MIŁEGO DNIA :-):-):-) BECIA LECI SZURAĆ :-):-):-)

MOJE NASTAWIENIE JEST TAK BOJOWE ZE SAMA SIEBIE NIE OGARNIAM HE HE JAK CZEKANIE SPOKOJNIE NA 5 JAJCA NIC NIE DAŁY TO MOŻE TAKTYKA ATAKU NA STARE JAJO I JESZCZE STARSZE PLEMNIKI COŚ DA W KONCU :-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Bianka postanowiła dziś wstać o 6:40 :dry: Bez komentarza :dry:

Losiczko ubawiłas mnie tymi jajcami :-D A co do Ilonki, to ja nie wiem co ona mówiła itd.,a opierająć się na tych danych, które mam nie będę na nikim psów wieszać ;-) Wy wiecie więcej, to możecie mieć inna reakcję i tyle.. I nie ma się co nakręcać na siebie... A i Ilonka pewnie się ogarnie ;-) A co do Kubusia, to przynajmniej macie wesoło ;-) Mój wychowanek też taki jest... Buzia mu się nie zamyka :-) Ale jest bardzo mądry :-)

Ja mam dziś spotkanie z regionalną... Szkoda tylko,ze nie udało mi się skontaktować z koleżanką,żeby mogła mi naświetlić jak sytuacja teraz wygląda i czego sie spodziewać... No nic.. Idziemy na żywioł :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

PS. Jak to miło jak wracacie :-)

Hello :-)
U mnie dzisiaj bez większych rewelacji :-p
Jupiiiii forum z powrotem ożywa :-)

Losiczko najważniejsze, że masz pozytywne podejście :tak: Wysyłaj chłopa na badania i duście węgorza ile sił :-D:-)

LiLuu ;-)

Rozia dawaj znaka po spotkaniu :tak::-)

Miłego Dzionka :*

Pauluś z tym ile sił to gorzej he he .Mój m jezdzi do pracy 15 km w jedną stronę rowerem .Jak wraca to ma jajka zamrożone a z fujary jest sopel :-D:-D:-D od razu sztywny :-D:-D:-D tyle że mi by jajo zamarzło jak strzelałby eskimosami :-D:-D:-D:-D:-D a jak odtaja to szybko zasypia :-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Marysiu hej ho :-)

Losiczko a podobno lepiej jak jajka mają niższą temperaturę niż jak mają za ciepło :-)
A może jednak spróbujcie pójść w stronę eskimosa? Zawsze to jakaś odmiana :-D

Katy sopel Ci się marzy? :-D

Do góry