reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
noo dziewczyny ja się grzecznie kuruję z herbatką kocykiem i chłopiną chętną do przejęcia zarazka drogą płciową haha:cool2::-p

I padłam, szczenna mi padła, cycki mi padły wszystko mi padło z wrażenia...Droga Córa Marnotrawna wróciła!!!oj taaak męcz nas męcz codziennie!!!
tylko żeby mi to nie były obiecywanki cacanki:-p

O nie wierze:szok: Katy i Losiczka odezwały sie hihi

Rozia super ze wizyty ok :-)
A Maja dobrze, przyzwyczaiła się do nowej sytuacji, chociaż czasem jest nie do zniesienia, ale zaciskam zęby heh

Lori pięknie Lila wyglada:-)

Paula to przygotowaniq pelna para widze...

Marysia ale super!! Gratuluję kochana:-D

Joasia ehh maly uparciuszek, ale w koncu panna sie zdecyduje:tak:

Nareszcie mam wózek, dzis przyszedl... tylko mrozy i nie ma jak wyjsć buu

Ostatnia edycja:
Roza - super ze Maja sie przyzwyczaila..pochwaj sie co za bryke kupilas..

Paula -dobre z tym balwanem..ja dzis ciotce powiedzialam ze czekam do wiosny bo co w takie mrozy mam jechac..zeby mnie tel.nie meczyla

Truskawka -kuruj sie kobitko...

Marysiu -nawet moje dzisiejsze sprzątanie nic nie dalo..brzuch boli jak przed @ i nic wiecej..

Losiczko -a witamy..i nie zostawiaj nas...

Ja pedze kolację robic..poleze w wannie i moze cos sie zacznie...

Milego wieczoru...

Joasiu kupilismy bebetto luca kremowy, ale musisz w wyszukiwarce zerknac bo nie wychodzi mi dodawanie zdjęc:baffled:
Na moim profilu jest zdjecie Zosi, male ale moze cos wypatrzyszheh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny te cosik ma w składzie mace i różne pierdoły . Jak to mówią tonący brzytwy sie złapie .A ja tonę wraz z moim licznikiem wiekowym he he . Normalnie nastawienie mam na ten cykl jakbym na wojne szła :-D:-D:-D. Dobra dzięki za miłe przywitanie . Uciekam .Rano wpadnę .PA :-):-):-):-):-):-)

losiczko to działaj, działaj :-)

Moje dziecko dzis mnie tak wymęczyło,że chyba zaraz pójdę spać, bo ona już śpi... Nie wyspała się na popołudniowej drzemce i masakra była... Cały czas na mnie wisiała,a i tak marudziła... Także jeśli już się dziś nie odezwę, tzn.że śpię :-)

Melduję się i ja :-)........kurna znowu komp mi nawala, ale zdecydowanie to moja wina, jestem za tępa do niego:-D

Sprawdza skubaniec moją cierpliwość ....wczoraj na wieczór stwierdził że już mnie nie wpuści na bb ....ale jego dni są policzone .....idzie pod rękę specjalisty jutro lub pojutrze :tak:

Buziam was wszystkie:-):-):-) , i powoli zacznę odpisywć każdej tylko że nie mam gdzie zapisać co chcę wam przekazać bo część rzeczy mi nie śmiga w kompie a pamięć już nie ta :-p

Becia ty pozytywnie zakręcona kobieto:-D mówisz że się szykujesz na swojego Puzla?????
Karczoch wyczesany? :-D:-D:-D:-D czy jeszcze za wcześnie ???
Kurczę muszę enpr sprawdzić bo nie wiem co u kogo :-):-):-)

reklama
Truskafffka o jej- zdrówka! :*
Mam nadzieję, że to nie ja Cię zaraziłam? :szok:

Rozia nieskromnie powiem- wiedziałam, że będzie OK :cool2:;-)
Śpisz? :-D

Losiczko Alleluja i do przodu :-D WIDZIMY SIĘ TUTAJ CODZIENNIE I NIE MA, ŻE BOLI!!! No chyba, że mnie nie będzie hahaha :-)

Roza ano tak po lekku :-)
Fajna ta Zosina kareta :tak:

Joasiu i bardzo dobrze powiedziałaś :tak: A jak im się tak pali, to może chcą urodzić za Ciebie? To doskonale będą wiedzieli kiedy nadejdzie ta chwila :-D

Katy Ty morderco lapków :szok::-D Przecież nie tak dawno go zakupiłaś :-p
Aleś mnie uśliniła tym buziakiem :sorry2::zawstydzona/y: Wilgotny jak byk :-D:-D:-D

Do góry