reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu chyba nieźle będzie musiało walić piorunami po takiej ciszy :-):-D

Roza dziękuję, postaram się :* Wiesz to są raczej przeziębienia, no ale mimo wszystko jakiś wirus się ujawnia... Daaaaawno nie chorowałam, a teraz właściwie 2 przeziębienia pod rząd :baffled: No, ale nie ma się co dziwić skoro nie ma mrozów i przez to pełno niewymrożonych wirusów...
Idę szukać zdjęcia Zosiaczka! :-)
Kochana, a Ty faktycznie nie chwal Małej za bardzo ;-)
A co do sygnaturki to musisz wkleić ten link z nazwą BBC Code, czy coś w tym stylu :blink:

edit.:

Roza znalazłam :-) Niestety nie wiem jak powiększyć... :-( ale na tyle na ile widzę, to ANIOŁEK :tak::-)

reklama
hejka

aaa napiszę wam co u nas..bo jakoś dawno nie pisałam haha
u nas leci dzieciaki szaleją ze sobą i za sobą. Ostatnio ulubioną zabawą Melki jest zakładanie sobie lulki-pieluszki tetrowej- na głowę i raczki pt"nie wiem gdzie idę ale super zabawa jest":-p a młody jej wtedy często coś śpiewa i młoda leci za nim :-D

poza tym puszcza się ta moja córka coraz częściej:-D i dumna jest z siebie :-D
dość ładnie już stoi bez trzymanki :biggrin2:

Matikowi rusza się kolejny ząb, co mu coś nowego wyrośnie, to następne leci :-D

no i tyle :p

Paula kuruj się Kobito nasza! zdrówka!
Roza pliiiiizzzzzzz działaj i pokazuj fociaka słodziaka:-)
Joasia tik tak tik tak...hiehie czekamy ;)

Rozia? Liluu? gdzie baby się włóczycie??

pozdrawiam każdą z osobna ;)

Paula:-) :-) no ja tez nie wiem jak powoekszyc:baffled:

Truskaffka zajzyj w moj profil a ja jutro postaram sie cos podzialac:-)
Dzis juz leb mi peka od tego hihi.
Widze ze coraz blizej samodzielnego chodzenia ehhh oeci czas

Rozia jak bedziesz miec chwile podpowiesz jak dodalas zdjecie do sygnaturki?..
W ktore miejsce trzeba skopiowac ten kod?.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki podczytuje was ale czasu kompletnie brak :( jak wracam do domu to Lily zabiera caly moj czas ;) potem P i tak mija dzien za dniem
pozdrawiam was goraco i caluje

Właśnie bujam Liliane na kolanach a ta się zaciesza i guga a przeciez juz tarła oczy i ziewała :-p.... no i kto zrozumie kobiety :rofl2:

truskaffka - czy ja dobrze przeczytałam że Amelka juz sama stoi?:szok: oooo wow ! gratulacje! :-):-):-)

Roza - wchodzisz w ustawienia, po lewej sygnatura i tam wklejasz bbc code czy cos takiego to wtedy bedzie zdjecie w podpisie :) ile juz ma Zosia? .... no i serdecznie gratuluje bo nie miałam okazji :-)

Paula - wspołczuje chorowania :( dużo zdrówka :tak:

Liluu -no i jednak wyszło szydło z worka bomoja Lili to tez taki szogun mały :rofl2::rofl2::rofl2:

hejka

nam dziś dzień szybko i miło zleciał, moja przyjaciółka wpadła w odwiedziny, nagadałyśmy się że heeej :p ot takie babskie spotkanie :)

co do nowości, Mela dziś...zaczęła... SPRZĄTAĆ haha serio, chyba cioci chciała się pięknie zaprezentować :-pzawsze zabawki rozwalała, a dziś, rozwalała oczywiście, ale potem siadła i do pudła sruu po kolei wrzucała :-D

Lori tak, Meluśka trenuje samodzielne stanie :) dziękuje :)
Roza zajrzałam na profil i fotkę widziałam, maluusią więc mam niedosyt :p
Liluu i dla was buziaki :* trzymajcie się i wlatuj czasem ;)
Rozia hoooop hooop ;)

Wczoraj nie mialam netu:no::no:, a tu cichutko....

Truskaffco no wiem ale nie potrafie...a tu na forum cos mi sie zacina przy przyciskqniu tego zdjecia aby dodac, zrewzta nie wiem czy wogole to wciskam...

Lori a w domu.... przez pierwsze 4 dni czas poswiecalam tylko Zosi ... Maja na tym ciierpiala buuu ale juz sie ogarnelam i dziele obowiazki pomiedzy dwoje dzieci:-)' Maja jeszcze przyzwyczaja sie do sytuacji ale zle nie jest, ja staram sie tez z nia byc bo jeszcze bardxiej potrzebuje sie przytulic. Zosia jest spokojna, je spi ale juz zdarzaja sie chwile bez spania krotkie ale sa.

Truskaffka to masz pomoc w domu hihi

reklama
Do góry