reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Joasiu kto wie,może już nie wrócisz sama z tej wizyty ;-)

Bianka dziś zrobiła pierwsze kroczki przy kanapie :-) A najśmieszniejsze jest to,że dopiero zaczęła przy niej wstawać i nadal się chwieje na nogach :-) I boi się sama siadać :-)

Jestem..po wizycie..wszystko ok..corcia gotowa do startu ;) ok.3000g ...gin mowi ze mam sie szykować na weekend na porodówke..wiec mam jeszcze pare dni..corcie beda miały ferie wiec mi pasuje :):)

Rozia-brawo dla Bianki...to sie zacznie :):):)

Joasiu to czekamy cierpliwie :-)

Dziękujemy bardzo :-) No do samodzielnego chodzenia jeszcze daleko, ale postępy są :-) A dość długo był przestój :-)

i ja się melduję

dziś padnięta i jakaś taka ..nie w sosie :/

za to jutro mam w planie byczenie się! i mam nadzieję że córa moja ma taki sam plan:-p:-D

Rozia wielkie brawa dla Bianki:-):tak: i dobrze że wróciłaś:-)
Marysia hihi to nam numer wycięłaś :p
Joanna korzystaj zatem z ostatnich chwil spokoju, a potem sruuuu Rodzić proszę lekko łatwo i szybko ;) tego życzę ;)
Roza jak tam Twoje panienki? ;)
Liluu daj znak życia ;) co u was?
Paula hooop hop? jak psinka? Puzel?

resztę bandy proszę o meldunek ;)

Hello :-)
Jejku jakie tu pustki :szok::szok::szok: a myślałam, że jak wrócę po weekendzie to będę miała problem żeby nadrobić :huh:

Rozia ja tęskniłam ja ja :zawstydzona/y:;-)
Gratulacje dla stojąco- chodzącej Bianki :*

Joasiu no to czekamyyyy :tak: Nie wiem jak reszta, ale ja nie mogę się doczekać :-p

Truskafffka dziękuję, że pytasz :tak:
Piesior fajnie, coraz mądrzejszy :blink: Jak wpadnie w szał zabawy to jest koniec, ale poza tym grzeczniaczek :tak: A Puzel dziś poszedł pierwszy raz po L4 do pracy- boroczek :-( no, ale ktoś musi ;-)

Marysiu prezent Noworoczny konkretny :*

A my już dzisiaj odprawiliśmy Dzień Babci i Dziadka :-) Akurat na weekend pojechaliśmy do mnie do domku i dzisiaj odwiedziliśmy jednych dziadków :blink: drugim wysłałam kartkę, bo za daleko mieszkają... A Wy jakie plany macie na Święto Dziadeczków?

Miłego Wieczorku :*

reklama
Rozia noo widzisz bo z Marysi taka cicha woda :p
kiedy dokładnie wracasz do pracy?
ja się zastanawiam ...jak moja żmijka kończy roczek 27marca, to od 28go oficjalnie pracuję ?
Paula ale was choróbsko przetrzymało..oby teraz zdrówko dopisywało
Mati ma jutro przedstawienie i prezenty dla dziadków :) tych co pod nami mieszkają :p do drugich, co dalej mieszkają zadzwonimy :)
i do babci D zadzwonimy, a za reszte dziadków zdrowaśkę odmówimy, żeby im milutko dalej było w niebie :)

Do góry