reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam
wpadam zebyście nie zapomniały o mnie:-D
ja nadal 2w1 , cos tam łapie ale puszcza :-) więc jeszcze się poturlam :-)
nadal siedze w papierkach żeby zdąrzyć przed porodem, dziś byliśmy na imprezie rodzinnej dziadek m miał urodziny..jutro moja córcia kończy 7 lat więc znowu goście i koleżanki z klasy..także cały dzień zleci :-)

Lori - ale ci urosła córcia...jest słodka..też tak miałam z młodszą w dzień w ogóle nie chciała spać i najlepiej non stop na ręcach..
ja na wylocie..ciekawe czy wytrzymam do 28- go:-)

Madziulek - super ze wszystko ok..to najważniejsze..

Bashi - te omdlenia to u niektórych normalne..ja tak miałam w poprzedniej ciązy ..pare guzów sobie nabiłam ..bo nie zawsze panowałam nad tym

Paula - to ty się wygrzewaj żeby cie nie rozłożyło...i &&&& za sale...

przepraszam ale więcej nie pamiętam..życze miłego wieczorku
i lecę do łóżka bo padam na pyszczek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

u nas słońce świeci na maksa ;) czekam aż panna wstanie i zwijam dzieciarnię na spacer, a tatuś niech chatę ogarnia :p

Lori piękne jesteście kobietki:-)
Joanna spokojnie jeszcze chwilę się pokulaj, nie ma lekko :p
a dla Oliwii najlepsze życzenia urodzinowe i buziaki słodziaki przesyłam!

Dzien dobry :-)
JOASIU - STO LAT DLA OLIWKI :happy:
images

LORI - nasza pchelka narazie odrzuca lalki na rzecz autek - ja tez tak mialam :)

witam
Marysiu .. Truskaffka - dziękuje w imieniu córci..
jest przeszczęśliwa , przyszły koleżanki z klasy ( 7 osóbek :-D ) i mam sajgon w domu.. wszędzie ich pełno :-D

a ja ledwo żywa ..od 3 nie śpie , brzuch mnie bolał całą noc , dostawałam jakieś skurcze w pachwinie że chodzić nie mogłam.. m chciał mnie wywieść :-D ale się nie dałam :-) i rano przeszło..
miłego dnia..

Hej...ja malo zywa zmeczona chora...I jeszcze mi sie powazna rozmowa z mezem szykuje bo ten temat mnie juz zabija dobre kilka miesiecy I zaczynam wariowac powoli...nie jestem dobra w takich powaznych rozmowach bo odrazu plakac mi sie chce szczegolnie teraz w ciazy!!! Ale wiem ze musze...
Z mila checia bym wam tutaj wszytsko wyrzucila z siebie moze by mi ulzylo ale po prostu jest mi wstyd! Takze trzymajcie kciuki ze ta rozmowa przyniesie jakies pozytywne zmiany...
Pozdrawiam goraco

Oj widze ze nadal pustki.
BASHI - jaki wstyd ? Po to jestesmy zeby wysluchac, pocieszyc albo doradzic jak trzeba - pamietaj o tym. My tu wspieramy sie nawzajem. I oczywiscie kciuki zacisniete - daj znac jak poszlo :happy:
JOASIU - "wylot" lada moment wiec chlopina sie boi :-)

Witam po weekendzie :-)
My niestety w nie najlepszej formie, bo Puzel dolecza chorobę, a mnie przyplątało się przeziębienie i nie chce odpuścić :baffled: choć dziś już trochę lepiej, więc może obejdzie się bez antybiotyku- mam nadzieję :tak:

Lori dziękuję za kciuki :* na pewno się przydadzą :tak:

Joasiu Tobie również dziękuję za kciuki :* i choroba mam nadzieję, że już odpuszcza, bo nawet byłam w stanie pomyć podłogi :blink:
Spóźnione ale szczere życzenia dla Oliwii z okazji urodzin :*
15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
Imprezka udana? :-)
A Ty tam kulaj się kulaj, ale nie za długo ;-)

Bashi tutaj możemy pogadać o wszystkim- nie ma wstydu! Także jak tylko będziesz chciała to pisz śmiało :blink:
A kciuki oczywiście trzymam i mam nadzieję, że rozmowa przyniesie pozytywny skutek :tak:

LiLuu hop, hoooooppp :rofl2::cool2::-)

No to pozostało mi życzyć Miłego Dnia Babulce :*

Załączniki

• 15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
    15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 21
Hej:-)

Joasia teraz to wszystko sie moze zdarzyc.... Najlepsze zyczenia dla Oliwci:-D

Paula a ty zdrowiej kobieto, cos czesto chorujesz:baffled:

Marysia biedactwo musi meczyc sie z temperatura ehh

Lori ale fajna juz Lilka jest:-) ja tez sobie obiecalam ze zapisze sie na jakies cwiczonka.

Brzuch mam w rozstepach, nie duzo ale sa i wyglada jak u starej babci, taki pomarszczomy:baffled:. Ale przynajmniej mala jest spokojna, az boje sie przechwalic:-)

Bashi ja tez tak miaoam w ciazy, tyle ze tak po 18 tyg, ale jak zlapalo to masakra.

Kurka zapomnialam jak usunac sygnaturke...

reklama
Do góry