reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
I ja się witam :-)
U mnie dziś szaro, buro, ponuro i zimno, ale śniegu nie widać :no: Jak to dobrze, że nie jeżdżę na nartach :laugh2:
Hmmm.... co by tu napisać... w sumie to już zdrowiejemy- nareeeeeszcieeeee ;-) bo ten wirus to jakaś masakra... przez chwilę mieliśmy objawy podczas ksztuśca, ale chyba jednak to nie to, bo napady kaszlu przeszły :tak: wiem jak to wygląda, bo ponad rok temu miałam styczność z chorą osobą- masakra :szok:
Poza tym dzisiaj wyszliśmy pierwszy raz z psem na "spacer" :-) i powiem Wam, że jestem w szoku jak pięknie chodzi na smyczy :cool2: jeszcze tylko niech szybko nauczy się załatwiać na zewnątrz i będzie bajka :-)
Co do reszty to bez nowości- dzień jak co dzień ;-)

Buziaczki dla Wszystkich zaglądających tu Babulców- tych udzielających się jak i przyczajonych tygrysów- ukrytych smoków :laugh2: muaaaa :*

podpisuję listę ;)

Paula noo niech was się zdrówko trzyma jak najdłużej
teraz mnie dla odmiany coś w gardle drapie :/
Aschlee :) oby małpa już do Ciebie nie wpadała ;)
Marysia pisz co tam ciekawego u was, jak Daruś i Anetka? :)
Roza małymi kroczkami do przodu i zobaczysz jak siostry będą za sobą przepadać :)
u mnie dzieciaki super mają kontakt, ale powiem Ci że mała się zrobiła zazdrośnica:-p jak Mati się do mnie tuli, to mordunia zaraz leci i się wciska między nas, coby być bliżej mamusi niż starszy brat:-p

Witam
U mnie nadal cisza..najczęściej leze bo ciezko chodzic...no i przygotowuje domek i lodowke na brak mamy :):):)
Juz się nie moge doczekać..
Milego wieczorku

biapl przepraszam bardzo ze dopiero teraz ale nie zauwazylam Twojego pytania:zawstydzona/y: pora chyba pomyslec o wizycie u okulisty;-)
Ja mieszkam na granicy Z Dania we Flensburgu

Witajcie :-) czekam i czekam na ksiedza i dupa, przyjdzie pewnie pod wieczor, nic czlowiek nie zrobi, zakupy w 4 literach, mloda w koncu zasnela, a Darus z nudow bajki oglada.
TRUSKAFFCIU - nasza mloda pchelka tez strasznie zazdrosna, nie daj Boze zeby Darus chcial sie przytulic czy usiasc na kolana, natychmiast jest krzyk, poza tym szaleje jak maly diabel, cala poobijana - wybij-okno nam rosnie ale jest bardzo radosna i przez to ze oczka "naprawiane" wczesniej niz Darus to jest o wiele sprawniejsza. Darus niby nie odbiegal od normy ale roznica jest, moze tez dlatego ze dziewczynki sa sprytniejsze :-D poza tym on nie raczkowal a ona tak wiec duzo szybciej bylo jej wszedzie pelno. A teraz oboje zapelniaja wszystkie katy :)
JOANNA - czekamy czekamy i doczekac sie nie mozemy :happy:

reklama
DZień dobry :)

Dawno mnie nie było :zawstydzona/y: Ale tak jakoś mi nie po drodze było z forum... W ogóle z niczym mi po drodze nie było... Jakiegoś doła miałam, ale chyba powoli wychodzę na prostą :) Znowu zaczynam widzieć szklankę do połowy pełną ;)
Tęskniłyście??

Co tam się u Was działo jak mnie nie było?? Bo przyznam,że nawet z ukrycia nie wpadałam :zawstydzona/y:

Miłego dnia:)

Do góry