reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka ;-)
U mnie dzisiaj pochmurno, ale ciepło +10’C.

Aschlee oooo to będzie się działo :-)

Nie mam jakoś weny na pisanie dziś, więc życzę wszystkim Miłego Dnia :*

reklama
Dzień dobry:-)

My walczymy już od 6:40 :-( Coś ostatnio Bianka swiruje z tym spaniem... Mam nadzieję, ze będzie jednak lepiej...

Miłego dnia :-)

hejka

Mela buszuje od 7:30, więc też rewelacji nie ma:confused2:
do tego ja do niej wciąż w nocy wstaję, przebudza się mordeczka...z Matim o tej porze to już nie pamiętałam co to nieprzespane nocki, a panienka bezlitosna bestyjka...:evil:

melduje sie i ja
u mnie bez zmian etap przygotowan:p no i jeszcze w sobote mlodsza corcia ma urodziny..wiec mam nadzieje ze do soboty nie bede rodzic :p:p

truskaffka ..rozia- podrzuccie dzieci do mnie..ja i tak nie moge spac..:p:p
dzis spalam 3 godz..:-)
milego dnia .

Hej dziewczyny :)
U mnie katastrofa...gardlo mnie tak strasznie boli :( sliny nawet przelknac nie moge...ta piekielna pogoda w uk :banghead:
Co mozecie mi poradzic? Herbatka z miodem sokiem I cytryna nie podzialala...I mleko z maslem I z miodem tez nie dalo rady..ratunku :(

Joanna bardzo chętnie ;-)

Truskafffka Bianka też w nocy mi się przebudza, ale wczoraj i dziś ciężko było mi ją uśpić...

Bashi ja polecam na gardło inhalacje z soli. Na szklankę wrzatku dajesz 1-1, 5 lyzeczki soli, tylko przelej to do miski i tak po 10 minut 3-4 razy w ciągu dnia:-)

Gardlo przeszlo na szczescie...dwa razy przepulkalam sobie gardelko woda z sola I wypilam napar z imbiru z miodem...podzialalo!
Od dwoch dni miewam takie "omdlenia" nagle robi mi sie slabo szumi w glowie duszno I szybko musze biec sie gdzies polozyc Bo inaczej to bym upadla na podloge. Czy to normalne w ciazy czy moze ja mam anemie albo cos gorszego...?

reklama
Bashi - w ciążach z dziewczynami tak miałam, że jak długo stałam (w autobusie, sklepie, itd) generalnie jak chwile postałam, to robiło mi się słabo, ciemno w oczach, jakieś zimne poty mnie oblewały, kręciło w głowie... podejrzewam, że następnym etapem byłby upadek. W ciąży z Kubą tak nie miałam.
W ciąży różne dziwne rzeczy mogą być normą.

Uważaj na siebie. Pozdrawiam.

Do góry