reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu my kupujemy dużego pluszaka i ją się zastanawiam nad tym pchaczem, bo różne opinie czytałam i już sama nie wiem... czy Twoja Lilka chodzi przy nim? Czy tylko bawi się ta przednią częścią?

reklama
Ośmiornica super! :D

a ja właśnie z pchacza zrezygnowałam bo u nas płytki i panele głównie, bez dywanów i boję się że jakby młoda ruszyła to szybko by glebę zaliczyła z prędkości .. :/

Lily uwielbia ten chodzik tak samo jak i krzesełko :tak:które też jest niebezpieczne tak naprawde bo moja akrobatka się na niego wspina i stoji nogami więc Truskafciu u ciebie będzie tak samo:-D

http://www.youtube.com/watch?v=10LuCBn878s

jeszcze takie książki do czytania jej kupiłam z czytaczem :)

Ostatnia edycja:
Super te książki:-) a w sumie to się wcześniej nad tym nie zastanawiałam, ale tak teraz przyszło mi do głowy pytanie: Wy mówicie do Lili tylko po polsku czy pi angielsku też ?

Hello ;-)
Ja tylko tak z doskoku, bo źle się czuję... coś mnie chyba zbiera, ale ratuję się Gripexami :tak:

LiLuu no co za jełopy :szok:
A prezenty dla Lily bardzo fajne :tak:

Rozia eeeee no bo Ty już masz dużą Pannę w domu ;-) Super, że tak dobrze to zniosła :-)

Roza odpoczywaj jak tylko możesz :*

Truskafffka nom boska jest ta Melka :-)

Biapl o jej, oby szybko przeszło Kinakowi :tak:

Miłej nocki :*

Rozia my mowimy do niej w domu po polsku a na zakupach czy w towarzystwie nie polskim juz po angielsku ,bajki i telewizje tylko po angielsku no i zabwaki tez mowia do niej po angielsku. Poza tym zauwazylam ze jak obcy do niej mowia po angielsku to rozumie chyba duzo nauczyla sie jak byla w brzuszku u mnie :) bo jednak do konca pracowalam. Dobranoc

reklama
Do góry