reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejjj

Joasia - ja z Alinką i Kubusiem miałam po 16kg na plusie, czyli tyle co masz jest dobrze,

Bashi - w pierszej ciąży startowałam z wagą 50kg, na koniec było 64kg (czyli 14kg przytyłam), ale zaraz następnego dnia po urodzeniu córki w szpitalu stanęłam na wagę i było 7kg mniej, a pozostałe 7kg (a nawet więcej) zgubiłam w mniej niz 3 m-ce.
Poza tym myslę, że wiek Twojej mamy nie miał znaczenia, jesli chodzi o Twoje ciśnienie - możesz mieć to w genach, albo po prostu taki Twój urok.

Gorzej jest teraz, bo tak jak Rozia waga na stracie była trochę za wysoka, a teraz jeszcze miłość do słodyczy.... dlatego zaczęłam sie udzielać nieco na basenie.

reklama
Dzien dobry - u nas sloneczko z jednej strony a czarne a raczej granatowe chmury z drugiej :crazy:
Myszka jeszcze spi a Darus przeszczesliwy pewnie odlicza w przedszkolu czas do powrotu do domciu, bo dzis moja chrzestna przyjezdza ze spoznionym mikolajem :-D
BASI - super ze kolacyjka udana, a deserek mysle byl slodszy niz ten w lodowce :-):-) Co do brzuszka to ja w ciazy z synkiem w 6 m-cu ( bralam wtedy slub :) )tez nie mialam brzucha, z Anetka tez dlugo nic nie bylo widac, mimo ze jestem bardzo szczupla. W obu przytylam 7 kg a zaraz po porodzie mialam az 9 mniej :szok::szok: Jesli chodzi o cisnienie to zgadzam sie z KATRINA - wiek mamy nie ma znaczenia.
JOANNA - przy trojeczce spadniesz jeszcze szybciej :-D
PAULA ROZIA - witajta w swiecie niskocisnieniowcow - my dla podniesienia powinnysmy ponoc z ranca strzelac sobie lampke szampana zamiast kawy - tylko ciekawe jakby to sie skonczylo :-D:-D

Bry

Marysia - dobrze gadasz!!! Tylko nie szampana, a koniaczku, generalnie każdy alkohol podnosi ciśnienie, ale koniaczek jakoś tak najlepiej działa (po bąbelkach z szampana.... wiesz dzień mógłby być bardzo bąbelkowy).

Kawa!!!!!!!! Wołam na kawę!!! Ocho!!! I teściową przywołałam na kawę - sorki będę później.

Dzień dobry:-)

Ją się rozpisalam, a tu połączenie z netem mi się straciło i wszystko wcielo, dlatego tylko się witam i miłego dnia życzę. Ja zaraz do lekarza zamykam

Hello :-)
Ja znowu z opóźnieniem, ale sprzątałam łazienkę i mi zeszło :-p
Właśnie dostałam Melkę z "Kup Misia", ale jest piękna :-)

Uuuu a tu widzę z rana szampany proponują, no cóż akurat mam, więc sprawdzę to jutro z miłą chęcią :laugh2:

Rozia kciuki za wizytę, daj znać co i jak :* :tak:

Miłego Dzionka Baby :* ;-)

hejka :)

Rozia dobre wieści, bądź dzielna na kłuciu :p ;)
Paula :-) Nasza Melka też dostanie Melkę;-):-)
Joasia uwielbiam czytać o kopaniu małej:sorry: i tęskni mi się:sorry:

co poza tym? JAK NAJBARDZIEJ JESTEM CHĘTNA NA SZAMPANA Z RANA:-D:-p

reklama
Ja tez po wizycie u GP...sprawdzila cisnienie 156/79 ?! Ale powiedziala ze nie ma sie czym martwic... dostalam szczepionke przeciw grypie..umowilam sie na wizyte z polozna ma mnie odwiedzic 6stycznia ;) kupilam w boots'sie olej rybi bo mdli mnie zapach wiec jesc nie moge :/ Pregnacare plus omega-3 mam nadzieje ze sa dobre...I wzielam jeszcze krem dla ciezarnych czas zaczac smarowac brzuszek :D

Do góry