reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja już po deserku :rofl2::laugh2::laugh2:

Joannafka witaj ;-)
My jesteśmy otwarte na wszelakie tematy, także zapraszamy serdecznie :tak::cool2: i przy okazji opowiedz coś o sobie :blink:

Joasiu oooo to żyć nie umierać :-) Czyli jednak ma chłop gust nie ma to tamto ;-)
A powiem Ci, niech rozrabia teraz jak ma narozrabiać, byleby nie narozrabiał tak, że jak przyjdzie dzień ślubu to będę rodzić :laugh2: Byłoby ciekawie ;-)

reklama
Wiecie co odwiedzila mnie kolezanka ostatnio ktora jest w 5miesiacu I 2 tygodniu ciazy a nie ma nic brzucha. W zyciu bym nie powiedziala ze ona w ciazy jest. Jakbym ja stanela razem z nia profilem to podejrzewam ze ludzie mysleliby ze moja ciaza jest bardziej zaawansowana :eek:
Wlasnie z zakupow wrocilam I w koncu mam wage...musze kontrolowac jak to u mnie tuszczyku przybywa juz jest 57 :banghead:

Bashi no podobno niektóre kobiety tak mają, że długo nic nie widać, a niektóre bardzo szybko "wypukla" :tak:
A od jakiej wagi startowałaś?

No ja mam nadzieje..gdzies czytalam ze jak BMI ciezarnej jest w normie to podczas ciazy przybywa jej 11-16kg, ale wiadomo ze dzidzia ma te 3kg I te cale wody, piersi pelne mleka Itd. Wiec musze sie pilnowac. Moj m sie smieje ze blizniaki mam dlatego taki brzusio sie robi okraglutki ;)

11:30...troche sie boje. Wiem ze mam za wysokie cisnienie. Od kiedy pamietam tak zaesze mialam kazda wizyta kontrolna w szkole czy nawet mierzenie cisnienia w domu zawsze bylo wyzsze...chyba dlatego ze moja mama urodzila mnie jak miala 40 lat wiec ryzyko wieksze... nie chce sie za bardzo nakrecac ale mam nadzieje ze dostane cos na to cisnienie I jakos ta ciaza mi minie spokojnie :/

Kochana to od razu jak tylko będziesz miała chwilę melduj jak po wizycie :tak:
Z ciśnieniem faktycznie musisz uważać, ale miejmy nadzieję, że lekarze powiedzą Ci co i jak :blink:
Ja to jestem wieczny niskociśnieniowiec, zawsze miałam niskie, a na bilansach w szkole to mierzyli mi po 3 razy, bo się dziwili jak to w ogóle możliwe :-) W niedzielę jak byłam u rodziców to sobie mierzyliśmy i miałam 94/60 :szok:

reklama
Do góry