reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia najlepsze jest to, że ja tego w ogóle jakoś uciążliwie nie odczuwam :tak: sama nie wiem czy lepiej mieć niskie czy wysokie ciśnienie ;-)

reklama
Bashi- to ja juz przytylam 11kg..a gdzie tu do konca stycznia:p:p ..a waze sie tylko na wizytach..co mam sie stresowac :-):-)

Paula- ja tez z tych niskocisnieniowych..i podobno dlatego tach mi slabo ostatnio.:p:p

Rozia- no to mamuska zaszalej :p:p

Asiu a kto by sie tam przejmowal waga po ciazy mozna zawsze zrzucic :) wazne zeby dzidzia miala wszystkie witaminy I ty rowniez :)

Dzięki dziewczynki :-)

A pewnie, ze nie ma się co fiksowac na punkcie wagi. Chociaż ją zrzucić nie mogę, ale nie po ciąży, tylko to co wcześniej przytylam i to w sumie dlatego, ze mi się nie chce ćwiczyć... :-\

Bashi ją myślę, ze to nie jest aż tak duzo. Najważniejsze to jeść dla dwojga a nie za dwóch ;-)

reklama
Bashi- te 11to nie problem bo z mlodsza przytylam 25 kg..a corcia wazyla 3300:p:p:p

Rozia - z rzuceniem nie mialam duzych problemow bo niecale 3 mies i wrocilam do 52..:-) ciekawe jak bedzie teraz..

Do góry