reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia no to bardzo dobre wieści :tak:

Truskafffka jakże by inaczej :-) A powiem Ci, że na żywo jest o niebo piękniejsza niż na zdjęciach ;-)

Bashi no skoro powiedziała, że nie ma się czym martwić to pewnie ma rację :tak: Spokojnej ciąży jeszcze raz :*

Dziewczyny a teraz ja chciałam się pochwalić :sorry: Dostanę prezent od Puzla o jaki Go męczyłam już hoho... A właściwie to takie prezent dla nas ;-) Przedstawiam Wam naszego małego chłopaka
1466269_596147037088284_1450200162_n.jpg
Jeden z tych Dziubków będzie nasz prawdopodobnie już w kolejny weekend :-)
Miałam już pieska tej rasy 17 lat, prze cudowna, spokojna rasa :blink:

Załączniki

• 1466269_596147037088284_1450200162_n.jpg
    1466269_596147037088284_1450200162_n.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Witam i ja:)
U nas nie potwierdzone na 100%, bo Dzidzia leżała bokiem, ale myśli, że to może być dziewczynka, znów tak się ruszała, że nic nie można było potwierdzić, albo zrobić dobrego zdjęcia
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Mam nadzieje ze 4.01 na 3d mi powiedzą, żebym mogła już wszystko kompletować... Maluda ma od głowy do pupy 13,4 cm( z nóżkami ma ok 17 cm) i waży 320 gram, serduszka znów słuchaliśmy, zapisał mi żurawit na te moje nerki... Mam zrobić badanie moczu i przyjść pokazać, jakby co będą dalsze lekarstwa. Cieszę się, że wszystko dobrze, Mój D, od miesiąca mówi, że to będzie córka, bo tak samo się rozpycha ponoć jak ja
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Zobacz załącznik 598704 Miłego wieczorku ;-)

reklama
Witam.

Mnie dziś glowa napierdziela tak, ze aż mi w uszach szumi...
Wczoraj zrobiłam sałatke z rukoli i do tego śliwki suszone w boczku na ciepło... mmmm... pycha :-)

A to czapka na zimę dla Bianki :-) tylko polarem muszę podszyc:-)

Załączniki

• 1386930299754.jpg
    1386930299754.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 19
Do góry