reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejo ;)

mnie ostatnio dopadło przeziębienie, sił witalnych ubyło..ale walczę i już nieco lepiej się czuję :)

Luśka moja mała agentka dziś dobrała mi się do lapa, ale jaaak :p
puściłam jej piosenki na you tubie, jak wychodziłam z pokoju stała przed lapem, przy łóżku, specjalnie lapa odsunęłam najdalej jak się da, żeby mi po nim nie klikała. Wracam, a Mela chodzi po ścianie i klika po lapie:-D przeszła sobie pod ściane, powspinała się i z boku dorwała lapa:rofl2:

Obrazek2.jpg

Liluu jeszcze raz GRATKI dla Lily :D:-):-):-) czyli roczek na dwóch nóżkach przeleci :)
ale patrz...matka ledwo do pracy wybyła, a córa już latać zaczyna hehe
fajne godziny pracy masz :D
Ada przykro mi bardzo :( trzymam kciuki za przyjaciółkę..
Joanna szaleństwo, dziś proszę się lenić..
Katrina zdrówka dla małego, i niech już tylko dobrze będzie
Rozia dawaj lapka do naprawy, bo z tel to faktycznie lipnie na dłuższą metę..
super że mała do swojego pokoju bryka :)
Paula w Wy się teraz zabezpieczacie czy nie?

Załączniki

• Obrazek2.jpg
    Obrazek2.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 23
Witam i ja ;-)
Troszkę później, ale nie mieliśmy prądu do 11:00 :-p chociaż i tak nieźle, bo miało nie być do 13:00 :szok:

Rozia ooo dzisiaj Wasz wielki dzień :-)

Bashi jak kolacja? Opowiadaj! :tak:

Truskafffka prze agentka z Melki :-)
Nie zabezpieczamy się, bo "zwiewający węgorz" to w sumie żadne zabezpieczenie ;-) niby szanse mniejsze, ale wiadomo jak to jest ;-) Wyszliśmy z założenia, że co ma być to będzie, a jeśli do ślubu NIKT nas nie zaskoczy, to będziemy już poważnie jako rodzinka działać ile tchu :-)

Miłego dla Was Babulce :* ;-)

Paula~ kolacja byla super.. szaszlykow mi tyle wyszlo ze nie moglismy dokonczyc dania glownego, a deseru nawet nie zaczelismy nadal w lodowce stoi :))) mielismy wlasny deser przed snem :O :D I z rana tez..hihi

Jestem dopiero od dzisiaj na tym forum, ale większość z tematów to jakieś bardzo poważne sprawy, a czasem fajnie sobie ot tak pobyć i pogawędzić :) Zajrzę tu jeszcze. :) J

reklama
witam
Rozia- moj lapek tez cos szwankuje od godz probuje sie wlaczyc:-( dobrze ze czlek tel ma z netem:p:p

truskaffka- widzialam fotki..spryciula jak nic..:-) i lenie sie..tak jak kazalas :p:p

Paula- no to czekamy az ,,wegorz,, narozrabia..a i przyjechal kurier z ciuchami..szffagier sie postaral ..az w szoku bylismy..laski zaczwycone..:-):-)

bashi- super ze kolacja sie udala...no i te deserki :p:p

a ja dzis sie lenie:-):-) przed tv.. mlodsza usnela- szkola wykancza:p:p mam plana zeby ciuszki poukladac i posegregowac..ale cos checi brak:-):-)

milego popoludnia i wieczorku ( deserki:p)

Do góry