reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć Laseczki

Żyjemy.... ale ciężko było. Z piątku na sobotę Kuba zaczął gorączkować, następne dwa wieczory i noce były ciężkie, bo mały miał po 40 stopni. Wczoraj juz tylko stan podgorączkowy, a dziś już jest OK. Miejmy nadzieję, że trudny czas juz za nami.

Liluu - jeszcze raz gratulacje do Lilusi!!!! Napisz jak po powrocie do pracy.

Ada - bądź dobrej mysli,. nie można tracić wiary i być pesymistą.

reklama
Paula-zamowienie puscil kurierem...bo sie nie zabral. wiec jeszcze ze 2-3 dni trzeba czekac..
a fryzjera mam 4 domy dalej.bo moja kolezanka ma salon na moim osiedlu..wiec nie jest zle.:p:p

Liluu- zdolna corcia...to teraz sie zacznie :-):-) a jak w pracy??

Ada- przykro mi..

Katrina - zdrowka dla Kubusia..

Dziewczynki w pracy masakra :( mam dodatkowa restauracje pod soba wiec i roboty dwa razy wiecej ale powoli juz sie przyzwyczajam

najbardziej tesknie za mala i to mi doskwiera ,tak jak dzisiaj dwa razy przetuptala living room a ja tego nie widzialam :-(

Nie mam czasu na siedzenie tutaj bo spedzam czas z mala po pracy

buziaki dla wszystkich

LiLuu gratki i buziaczki dla Lily :*
Dla Ciebie duuuużo siły do pracy :tak: A Ty pracujesz codziennie całymi dniami, czy jakoś dzień na dzień? Jak to wygląda? :confused:

Rozia ja zazwyczaj chodziłam do salonu do niej, ale odkąd okazało się, że szefowa ją lekko w ciula robi, to postanowiła mnie robić w domu, bo więcej z tego ma, a i dla mnie wygodniej :-p
Przypominam wedle umowy o sałatce ;-)

Katrina ile Ty miałaś przeżyć z dzieciakami w ostatnim czasie :szok: teraz już musi być z górki :tak:

Joasiu a to masz też luksus z fryzjerką :cool2:
Hihihi strasznie jestem ciekawa co tam brat nakupował ;-)

reklama
Do góry