reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
ja dopiero na 17 jade :/ a widziałaś moje zdjęcia z usg co wrzucilam??? pewnie zobaczysz pierwszy, albo drugi widok ;-) nic strasznego, badanie szyjki, usg dowcipne i zalecenia
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
aaa no tak, w Uk tak jest, dziwną mają tam politykę, ale nic nie zrobisz...
P
Paula~
Gość
Rozia dobrze, przypomnę na pewno ;-)
Ewirut ale Cię ten synuś rozpieszcza ;-)
Z telefonem niestety z bardzo nie pomogę Chociaż ja żeby pojawiła się klawiatura jak znika, naciskam w pole gdzie powinnam pisać i sama się pojawia, tylko ja mam HTC Wildfire S ;-)
Madziulek najważniejsze, że przechodzi
OK, uciekam robić spageterię :-)
Ewirut ale Cię ten synuś rozpieszcza ;-)
Z telefonem niestety z bardzo nie pomogę Chociaż ja żeby pojawiła się klawiatura jak znika, naciskam w pole gdzie powinnam pisać i sama się pojawia, tylko ja mam HTC Wildfire S ;-)
Madziulek najważniejsze, że przechodzi
OK, uciekam robić spageterię :-)
AdaW
wiedźma :p
Witajta Nie pisałam bo miałam totalny brak weny :-( w sobotę była kuzynka z prezentem dla Julki od mikołaja przed świętami ma wpaść moja była i może przyszła szefowa ;-) oprócz tego dowiedzieliśmy się w sobotę że moja babcia ma raka złośliwego, wysoko zaawansowanego pęcherza prawdopodobnie z przerzutami na węzły chłonne a wczoraj do szpitala trafiła moja przyjaciółka i nie wiedzą co jej jest od dwóch tyg. strasznie boli ją głowa a teraz zaczęła wymiotować i mieć problemy z chodzeniem i boję się że to guz mojemu koledze tak się objawiał był trzy lata starszy i nie dożył 16 lat :-( więc masakra.......
witam
ja jak zwykle biegam;-)
wczoraj zebranie u starszej.
dzis u mlodszej do tego jeszcze bilans..bylismy rano ale pediatra od 15 wiec musialam drugi raz jechac.
m pojechal na lotnisko po brata..obiad w biegu i normalnie padam ze zmeczenia..
ale do fryzjera zdarzylam sie umowic na pasemka na poniedzialek. co by zdarzyc przed porodem i poki mam sile chodzic bo nie wiadomo jak bedzie w ost mies .
wiec teraz leze i ogladam In vitro na Tlc..
milego popoludnia..
ja jak zwykle biegam;-)
wczoraj zebranie u starszej.
dzis u mlodszej do tego jeszcze bilans..bylismy rano ale pediatra od 15 wiec musialam drugi raz jechac.
m pojechal na lotnisko po brata..obiad w biegu i normalnie padam ze zmeczenia..
ale do fryzjera zdarzylam sie umowic na pasemka na poniedzialek. co by zdarzyc przed porodem i poki mam sile chodzic bo nie wiadomo jak bedzie w ost mies .
wiec teraz leze i ogladam In vitro na Tlc..
milego popoludnia..
P
Paula~
Gość
Ada o jej... to nieciekawe wieści i to bardzo... :-( ale trzeba być dobrej myśli... Tulę :*
Joasiu czyli dzisiaj okaże się, czy brat dobrze zrozumiał zamówienie, co? :-)
Ja też zamówiłam fryzjera, ale na wtorek tyle, że do mnie przychodzi koleżanka fryzjerka, więc nie będę musiała się ruszać z domku- lenistwo nie zna granic
Joasiu czyli dzisiaj okaże się, czy brat dobrze zrozumiał zamówienie, co? :-)
Ja też zamówiłam fryzjera, ale na wtorek tyle, że do mnie przychodzi koleżanka fryzjerka, więc nie będę musiała się ruszać z domku- lenistwo nie zna granic
reklama
Ada przykre wieści :-( tyle ...
Joanna odpocznij trochę
Paula moja fryzjerka też do domu przychodzi :-) i nie powiem, po porodzie to bardzo ułatwia życie :-)
Liluu brawo dla Liluni :-) Mała chodziarka :-) Jak w pracy?
Joanna odpocznij trochę
Paula moja fryzjerka też do domu przychodzi :-) i nie powiem, po porodzie to bardzo ułatwia życie :-)
Liluu brawo dla Liluni :-) Mała chodziarka :-) Jak w pracy?
Podziel się: