reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witajcie :-) ja na nogach standardowo od 6.30
BASHI - milej kolacji
PAULA - zamienmy sie - ja poleniu****e a Ty zajmiesz sie moimi slodziakami :)
ROZIA - tiramisu yammy
LILUU - halo jak tam w pracy ?

Na deser zrobie w pucharkach taka mase czekoladowa przekladana pokruszonymi biszkoptami, zdalam sobie sprawe ze moj m nie nawidzi kawy wiec podejrzewam tiramisu by mu nie smakowalo... na przystawke zrobie kilka szaszlykow drobiowych w sosie pikantnym myslalam zeby do tego podac jakas salatke ale nic nie znalazlam...mialam zrobic ta zupke z grzankami od Rozi ale moj m nie jada zup ;/ on to w ogole wybredny czlowiek. Mie lubi grzybow ryb zup desery tyko czekoladowe itd. I wez tu badz madrym I ugotuj cos dla niego ;/ ehhh... a na glowne zrobie pulpeciki drobiowe w sosie pomidorowym w srodek wloze kawalek zoltego sera to sie fajnie rozpusci podam to z puree ziemniaczanym I marchewka gotowana na slodko (bo mnie juz przesladuje od miesiecy!!!) Az mi slinka leci mmm ;)

Bashi brzmi pysznie:-) to możesz ta salatke zrobić co Ci podałam, bo ona jest lekka i pasuje do szaszlykow. Jeśli nie lubicie rukoli, to salate można dac ;-)

Marysiu nie ma problemu ;-) Podsyłaj słodziaki do mnie :-)

Bashi daj znać jak wyszło ;-) chociaż nie wątpię, że będzie pyyychaaaa :-p

Rozia mam prośbę :blink: mogłabyś wkleić przepis na tą sałatkę na G do tematu "przepisy"? :blink: nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać, a brzmi smakowicie :tak:

Witam w południe:-)
U nas dzis mglisto:-(
Bartus ladnie sapł wnocy ładnie jak zawsze:-) dzis była ylko godzinna drzemka teraz nastepna dopiero po 13 moze bedzie tak jak wczoraj trzy godziny:szok:
Zycze wszystkim udanego dnia udanej kolacji z mezem :-)

A moze ktoras mi powie dlaczgo nie moge do was pisac z telefonu , znika mi klawiatura:wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:( lumia 620)

reklama
Witam i ja:)
Ostatni dzień w domu, jutro do pracy:D
Paula właśnie nic takiego sobie nie przypominam, żebym gdzieś skręciła stopę, już lepiej więc się cieszę ;-)
Bashi na która masz wizytę?? bo ja też w czwartek idę z myślą, że poznam już płeć :-p
Miłego dzioneczka życzę :**

Do góry