reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam i ja...
co by w d... nie dostac...
u mnie dzien lenia..
zrobilam rano pranie.zapiekanke na obiad i sie lenie z corciami przed tv..bo M wroci w nocy z trasy..
a ja nadal ociezala..coraz gorzej..:-):-) w tyd wyniki musze zrobic i wizyta zeby corcie poogladac i zwolnienie wziasc..a co tam do stycznia bede sie byczyc..:-):-)

a i mam lokatora w domu..malego spaniela..dzis nam przywiozl koles..bylam przeciwna ale jak go zobaczylam:-):-):-) no i spi pod lawa:-) jakby malo roboty bylo:-)

Paula- a juz juz chcialam gratulacje skladac :-) osz ty :-)

Truskaffka- i nalezy sie taki dzien:-)

Liluu- jak tam slicznotka?:-):-)

Hehe widze se widmo kary podzialalo :-p

Dziekuje my duzo lepiej juz krolewna wlasnie odplynela w kraine szczesliwosci :-) Wykapane ,pojedzone tak ze nie jest zle ;-)

Joasia byczyc sie tylko ci wolno :tak: A ten piesek to przemyslana decyzja? Bo wiesz malenstwo niebawem sie pojawi i dziewczynki plus piesio no ale ze zwierzakami dzeci sie lepiej chowaja :tak:

Truskafciu no to mialas fajny dzien tez taki chce!!!

katrina gratuluje polskiego sklepu teraz macie full wypas :-p

A Pauli nalezy sie karniak za to wkrecanie nas :-p

Buziaki dla wszystkich

Witam

kurcze ale u nas leje :szok: Fuj jak ja nie cierpie takiej pogody Lilutek stoi kolo okna i patrzy jak krople splywaja po szybie :sorry: Dzisiaj raczej dzien spedzimy w domu

Agnes super ze imprezka udana :)

Lori jak Lilianka?

wszystkim zycze milego

edit

a co tu az tak pusto ??? Uuuuu posypia sie karniaki jak nic ;)

Ostatnia edycja:
Hej Co to za pustki tutaj dzisiaj? U nas leniwa niedziela spacerek i zabawy z naszym łobuzem A od jutra znowu do pracy Olek ma się już lepiej Antybiotyk tym razem zadziałał Jutro ostatnia dawka M
Milego wieczorku i do jutra

weekend weekend i po weekendzie :p

witam poniedziałkowo ;)

Co do włosów moich, tak robiłam blond -tradycyjnie:-p pasemka w dwóch odcieniach ;)

Niech ten tydzień będzie udany dla nas wszystkich ;)

pozdrawiam i czekam na karniaki dla tych co cicho siedzą hahahahaha:-p

reklama
witam
i ja sie melduje zeby w d...sko nie dostac..
u nas cieplutko:-)

Lilu- co do psiaka mialam obawy..ale nie zalujemy..corcie szczesliwe:-) i jak narazie nie ma problemow na dwor z nim wychodza opiekuja sie..no i na komputer nie maja czasu :-):-) maskotka w domu..

ja polatam postronkach czas za wyprawke sie wziasc :-):-) bo niestety wszystko powydawalam a teraz trzeba kupic..

milego dnia..

Do góry