reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-D:-)

Ja ide kawusie robic bo dopiero wtalam

milego dnia

edit

nie uwierzycie ale my znowu chore !!! Wrrrrrr nawet jedna sie nie skonczyla a tu juz kolejnna super

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

Liluu zdrówka :-(

Truskafffka spróbuję, może się w końcu uda...

Paula nawet nie miałam siły,żeby opór stawić, tak wczoraj byłam zmęczona :-)

My dzis do teściów ruszamy, a tam nie ma netu,wiec nie będzie mnie przez kilka dni :-( Dopiero jak do mojej mamy pojedziemy, to wrócimy do cywilizacji, także udanego weekendu życzę i widzimy sie koło środy :-_

Miłego dnia :-)

Hej:-)

Katrina he he oj chciałabym tylko paluszkiem pokazywać, ale u mnie jest to nie możliwe:tak:, no j jednak robię sobie dni błogiego lenistwa:-D wczoraj taki miałam no i dziś sobie zaplanowałam a co tam:-)

Truskawka a no uspokoiły:-) ale wspomnę o tym na wizycie.

Roszpunka oo co ja czytam:-D:-D zaczynacie polować na córeczkę - świetnie:-) mocno zaciskam kciuki:tak:
Super że globulki wystarczą , ale nieźle nastałaś się pod przychodnią:baffled:

Liluuu no co ty:szok::szok: ojjj kochanie kiepski jesienny czas macie ostatnio, oby były to ostatnie choroby. Zdrowiejcie:-)

Rozia he he ale chyba tak bardzo nie dałaś się położyć na łopatki??;-) Udanej wizyty u teściów:-)

Paula ja z mężem mieliśmy tak samo:-) ale raz na czas staraliśmy się gdzieś wyjść żeby nie zaśmiardnąć hahahah:-D
Mamy tak do tej pory:-)
A u nas dziś szaro i buro....:baffled:

Dzień Doberek :-)

LiLuu jej, ale Was się chwytają te wirusy...
:szok: Nie pozostało mi nic innego jak życzyć abyście w końcu wyzdrowiały :* Może jak w ziemie przymrozi to będzie mniej bakterii, a co za tym idzie- mniej chorób...

Rozia miłego wypoczynku ;-)

Roza a nie, no to My też czasami gdzieś wyjdziemy :-p Czy do kina, czy gdzieś na spacer, albo na wakacje
:laugh2: ale tak na co dzień to leniwce kanapowce :laugh2:

Pogoda dzisiaj faktycznie średniawa, ale może wybierze się koło południa- oby :tak:
Ciekawe jaka będzie zima tego roku...
:confused:

Ma któraś może jakieś informacje o Lori? Bo coś dawno się nie odzywała... :-(

Miłego Dzionka :*

Hahaha pewnie się doczeka ;-)
Ja ostatnio słyszałam, że mają być mrozy po - 30'C jak 2 lata temu :szok: ale ile w tym prawdy to nie wiem, mam nadzieję, że niewiele :-p Chociaż lepszy mrozy niż wieczna pluga i tarzanie się w topniejącym śniegu :baffled: a i bakterii by trochę wymroziło... ale - 30'C to już przesada
:szok:

Witam kobietki Znowu kilka dni mnie nie było ale mam nadzieję nie zapominacie o mnie Nie mamy netu w domu bo jakaś większa awaria jest wiec same rozumiecie a w telefonie to tylko czytam co nowego
U nas dzisiaj wielki dzień Roczek naszego bąbelka Boże kiedy to minęło Dopiero co się urodził a tu juz chodzić zaczyna łobuz A charakterek jaki ma Wystawia nas na ciągłą próbę i stara się wymuszać dużo Taki mały a już nas testuje na ile mu pozwolimy A jak coś nie po jego myśli to wścieka się jak diabli i próbuj płaczem wymóc Coś czuję że będziemy mieć z Olem niezle jazdy Ale i tak jest moim ukochanym słoneczkiem A z charakterkiem powalczymy
W sobotę impreza urodzinkowa więc mam pelno latania zakupów przygotowań No i od poniedziałku Olek znowu chory i kolejny antybiotyk bierze Oczywiscie tydzień w żłobku i taki efekt Cos czuję że ten rok tak nam przechoruje I jakby tego było mało to idą mu kolejne zęby Tym razem kły na górze więc jest wesoło. W ogóle te zęby szybko go atakują Ma juz 10 i kolejne nie odpuszczają
Dobra tyle u mnie poczytam co u was

reklama
Do góry