reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam sie i ja

kurcze bylam tu wczesniej ale napisalam posta na pol strony i mi go zjadlo! Wkurzylam sie i sobie poszlam na zakupy

bylam po welne na czapke dla mojej malej sasiadki bo zrobilam jej czape na zie z pomponem a ona mi sie pyta czy moze prosic jeszcze o zielona ;) skuban ma niecale 3 lata ale jakbym z doroslym rozmawiala hehehe tak ze dzisaj robie zielona czape z tym ze musze jej jeszcze o wzor zapytac ;)

lilka wcina obiad i bawi sie w swojej zagrodzie ,powiem wam ze przez ostatnie hwa tygodnie bardzo sie zmienila na lepsze ale ciiiiiiiiiiii bo sie dowie

milego dnia

reklama
ewirut - nic nie poradzisz, taki egzemplarz Ci sie trafił i już. Do skończenia pierwszego troku powinno się unormować. Ja z Kubą tez tak miałam. Spał po kilka razy w ciagu dnia, ale dosłownie po 15-20 minut.

ewitut-tak bywa czasem..ale powinno sie unormowac..narazie takie drzemki malenstwu wystarczaja..

Paula- a ty jak nie nudzisz sie?? teraz masz czas zeby poodpoczywac..chyba ze juz sie cos zmienilo a ja przeoczylam..

Lilu- to masz super sasiadke..tez mam takiego 3latka w rodzinie..nie przegadasz go..a ze wychowywany wsrod doroslych to jego teksty powalaja :-):-)

Ostatnia edycja:
Ewirut towarzyski syneczek Ci się trafił, szkoda Mu przesypiać dzień ;-)

Joasiu jeszcze mi się nie nudzi, mam trochę spraw do załatwienia, dzisiaj wróciłam od Puzla- puki co nie jest źle :-) Dziękuję, że pytasz :*

Paula moja mala niestety tylko sklepowe papu lubi ;(;(;( cos jej sie odwidzialo dwa miesiace temu i nie chce jesc naszego papu mam nadzieje ze jej sie to zmieni bo przeciez to jedzenie wcale nie jest zdrowe ale co mam zrobic jak ona musi jesc a jest totalnym niejadkiem az mi sie czasami plakac chce

Joasiu nasza mala moze byc taka sama bo tez tylko z doroslymi sie wychowuje

ewirut nie zmienisz tego musi sam "dorosnac" do normalnego spania tez to prozechodzilam ;)

a np teraz moja lilunia zasnela ok 17 i spi nadal tak ze nocka z glowy dzis ale dzieci po prostu tak maja czasami cos im sie poprzestawia

Ostatnia edycja:
LiLuu wierzę, najważniejsze dla Ciebie żeby tylko jadła, zwłaszcza po tych akcjach które były :tak: ale trzeba wierzyć, że w końcu polubi swojskie jedzonko ;-) zwłaszcza, że już tyle zmian u Niej nastąpiło :-)
Wesoła nocka Was czeka
:-p

Mój chrześniak (8 lat) też jest mega gigant, można z nim pogadać jak ze starym :-p ale podejrzewam, że właśnie przyczyną jest to, że wychowywany jest głównie między dorosłymi, tyle co w szkole i na jakichś zajęciach dodatkowych ma kontakt z rówieśnikami :tak: chociaż teraz dzieci są wyjątkowo mądre i rozwinięte :tak:

Gdzie te czasy kiedy za każdym razem jak tutaj weszłam (kilka razy dziennie) to ciężko było mi nadrobić ilość postów? :-:)confused:

lilu- wazne ze corcia jada:-):-) powoli i przyzwyczai sie do jedzonka normalnego..
my z m tez bedziemy mieli pewne nocke w placy przez psiaka..:-):-)

paula- korzystaj z ,, wolnosci ,,
a czasy nadrabiania postow sie skonczyly :-( pamietam moje poczatki na bb nigdy nie dawalam rady wszystkigo nadrobic..:-)

reklama
Ja tez tesknie za tymi czasami :-( Kiedy nie moglam nadrobic postow ale co zrobimy jak dziewczyńy przezucily sie na fb ale i tam jest pusto dziewczynki rozkrecily interesy swoje i milcza :-( No coz zawsze jestesmy my :-)
Rozia jak wroci tez bedzie pisac
milej nocki

Do góry