reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja też się melduję :tak:
Niestety nie podzielę się temperaturą, która u mnie jest, bo Puzel nie ma termometru zewnętrznego :-p aleeee pogoda zapowiada się ładniejsza niż wczoraj- lekkie chmurki przez które przeziera si błękitne niebo i słoneczko :-)
Zaraz mnie coś trafi, od rana sąsiedzi wiercą :baffled: ale to oczywiście nic, bo oni remont prowadzą już od początku sierpnia, a szczęśliwie mamy prawie polowe października :huh::oo2:

Agnes dzięki, że się odezwałaś :*
Charakterny Oluś, nie da sobie w kasze dmuchać :-p
Udanej imprezki :*
A jak w pracy?

Marysiu chyba zostałyśmy z rana same na placu boju :-D

Miłego Dzionka :*

reklama
hejooo

i ja się witam, listę podpisuję :)
wczorajszy dzień zalatany, to dziś się byczymy :) ogarnęłyśmy chatę, młoda z tego zmęczeeeenia poszła spać:-D a ja zaraz kawkę sobie zrobię i posiedzę z leniem na kanapie :-p

Dla NAszego Słodkiego Roczniaka buziak słodki urodzinowy. Sto LAT jeszcze raz
:-):-):-):-):-)

Liluu zdrókwaaa przekichane te choróbska, a dzieciaki też pewnie bardziej podatne na chorósbka przez ząbkowanie...ehhh

Miłego dnia babulce

Hejooo

a ja mialam dzis dosc intensywny dzien ;)
najpierw zakupy bardzo szybkie bo u nas pada potem obiadek a potem .........drzemka heheheheeh wstalismy o 18.30 i do teraz mala z nami urzeduje wcina kiwi a raczej sie nim bawi i pieczatkuje mi przescieradlo i tak zlecial caly dzien.

Zycze spokojnej nocy

Bylam ostatnia to teraz pierwsza :-D

Dzis pospalam do 9 hurrra

teraz pije kawusie i mysle co dalej robic

milego weekendu dziewczynki

meldowac sie !!!!!!! Bo karniaki beda

Hello :-)

Już po 11:00 i jeszcze nikogo tutaj nie ma? :szok:
Ja dzisiaj będę piekła kopiec kreta, bo Puzelek ma urodziny w poniedziałek, to dzisiaj je tak trochę uczcimy we dwójkę ;-) Imprezka zaplanowana jest na przyszły weekend wraz z moją- 2 in 1 hahaha :-p

Zrobiłam 2 testy i na każdym z nich były 2 krechy- grube jak nie wiem :huh: a jakie było moje zdziwienie, bo robiłam ten test tak tylko sprawdzająco i byłam pewna, że będzie jedna krecha, a tu szok, że są dwie, więc postanowiłam nasikać na drugi :laugh2: a tam znowu 2 krechy :shocked2: A później się budziłam :sorry: Nie wiem czego znowu się naoglądałam, że miałam taki sen :-p

LiLuu to mieliście dłuuuugi dzionek z Lily :tak:

Miłego Dnia dla Wszystkich :*

ja nie chcę karniaka, melduję się:-p

dziś dzień MAMY!:-p:cool2: poleciałam do fryzjera...jestem cudownie dopieszczona, kolorek zrobiony, nico podcięte końcówki i delikatną grzywkę sobie zrobiłam Boooo włosy mi odrastają-te co wypadły po ciąży i dosłownie przy grzywce mam takie tyci krótkie, odstające:-D przy grzywce tak sie nie rzucają w oczy, fryzjerka mówiła że na całej głowie mi odrastają włosy:-D

Paula ty zmoro jedna! żeby nas tak wkręcać:-D
Lilu lepiej się czujecie?

reklama
Liluu - boje się karniaka jak nie wiem co... więc się melduję!!

U nas we wsi święto - w czwartek po remoncie otwarto starego-nowego Lidla, a od dziś mamy POLSKI SKLEP ta dam!!!
Poza tym nic ciekawego - mnie też Paula w konia zrobiła.

Do góry