reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Wiecie - interesy to raz, ale druga sprawa jest taka, że wiele z nas staraczek (wtedy) jest juz mamami i niestety nie zawsze nasze maleństwa kochane pozwalają nam na to, żeby mieć czas dla siebie.

Hej.czytam co piszecie,ale czasem sama nie wiem co pisac... a druga sprawa,dobrze mowisz katrina, ze nie ma juz tyle czasu co kiedys.czesc musiala wrocic do pracy,a po pracy obowiazki domowe.a w domu z malenstwem tez ciezko wygospodarowac czas,np lori czy malejmi.musimy znow wszystkie razem zaczac sie starac ;-)

Tutaj nie chodzi o ciągłe pisanie, nikt też nie ma o to pretensji, bo brak czasu jest zrozumiały, ale chociaż o odzew od czasu do czasu, tak jak właśnie robią to niektóre z nas :tak:
Facebook facebookiem, ale nie wszystkie go mają, więc też nie wiedzą co dzieje się z tymi które tylko tam się udzielają ;-)
No nic, szkoda...

Tak w ogóle to Witam w nawet ładny dzionek :-)

Miłego dla Wszystkich :*

Dziendoberek

katrina ja jak najbardziej to rozumiem ze sa dzieci i nie ma juz tyle czasu co kiedys ale skrobnac jednego posta zawsze znajdzie sie czas w szczegolnosci ze juz nie ma takiej produkcji jak kiedys ale daje temu spokoj mowi sie trudno i zyje sie dalej

a my dzis pospalismy do 9.30 szok !!! Mala wczoraj zasnela prawie o polnocy cos jej sie przestawilo ;-)

U nas narazie slonko siweci ale czarne chmury do okola tak ze deszcz na pewno bedzie po poludniu

agnes to jest zrozumiale jak najbardziej ale wiesz ty jakos znajdujesz czas zeby wpasc i powiedziec co u was ;)

zycze wszystkim milego dnia

Paula dziekuje za twoje slowa i Amen

Ostatnia edycja:
Witajcie - ja dopiero dzis mam czas i sile cosik skrobnac, mlody chory i mnie tez cos troche rozbieralo ale jest lepiej, a w dodatku jak bylismy u kuzynostwa w sobote to mlody jadl orzeszki - jak to zwykle i dodam ze nigdy nie mial na nie uczulenia - a tu nagle zaczal sie zle czuc, drapal sie niemilosiernie po calym ciele i na cale szczescie ze mielismy wapno i ze pomoglo. A mala mysza DOSLOWNIE chodzi przyczepiona do moich spodni wiec mam chwilami dosc,wciaz placze jak znikam. Darek tez byl mamusiowym synkiem ale nie az tak, nie wiem co to bedzie jak wroce do pracy.
ROSZPUNKO - ja tam juz 3mam &&& za staranka
LILUU - przejdzie jej i znow wroci na swoj tor spankowy :happy:
milego dnia kobietki

hejka

u mnie leń siedzi na kanapie , kawkę mu zaproponowałam i sama sobie też zrobiłam:-p

ja rano raczej nie zaglądam, taki już mam system:laugh2: wolę sobie chatę ogarnąć, z małą pobrykać i jak ona śpi to ja się byczę i latam po necie;-)

zamówiłam wczoraj zaś 200 fotek do wywołania, teraz muszę fotki przygotować:-)

Co robicie dziewczynki?
ja wlasnie uporalam sie z lazania i zaraz bedziemy konsumowac :)
lilka wstala je budyn z wielkimi problemami jak zwykle a potem mam zamiar nic nie robic ale czy to bedzie mozliwe? Raczej nie

paula a ty co porabiasz teraz jak nie pracujesz?

reklama
Do góry