reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Roza - ja miałam problem z odkurzaniem, nie dziwię się, że ze zmywaniem masz. Teraz powinnaś odpoczywać i pracować tylko paluszkiem (tzn. pokazywać co i gdzie jeszcze ma byc posprzątane). Od czasu do czasu omieść wzrokiem sufit... i to by było na tyle - szkoda tylko że teoria swoje, a życie to koryguje. Nie przemęczaj się!!

Rozia - tak to prawda taka miniaturka faceta - w Lidlu nasz ulubiony Pan zawsze o Kubie mówi per "Little Man".
Zaraz i Bianka będzie wszędobylską zwiedzaczką wszystkiego co się da (i czego się nie da, tez będzie próbować) i zagada mamę na śmierć.

Dziewczynki miłego dnia i dużo zdrówka.

reklama
Hello :-)

Katrina niedługo będziesz wypatrywała jak Kubuś będzie z randek wracał :-p o Alince nawet nie wspominam, bo to pewnie jeszcze szybciej nastąpi :-) Mąż będzie miał co robić- adoratorów "prześwietlać" :laugh2:

Roszpunko daj znać jak po wizycie
:tak:

Marysiu
a ja właśnie dzisiaj przyjechałam do Puzla i zostaję do poniedziałku :cool2: Także jestem zadowolona :-)

Rozia
ale Wam fajnie, zawsze to zmienicie trochę otoczenie :tak:

LiLuu
no i widzisz, doczekałaś się dnia kiedy to Lily będzie chodziła spać w bardziej normalnych godzinach ;-) cieszę się bardzo :-)

O ho ho, widzę że dzisiaj AKCJA PORZĄDKI ZIMOWE W OGRODZIE u większej ilości osób :-) POWODZENIA Dziewczyny! :*

Miłego Dzionka :*

Paula - no monsz już dawno się odgrażał, że wszystkich adoratorów przegna... ciekawe jak sobie dziadek poradzi.
Na razie jeszcze są w wieku nierandkowym i jak najdłużej tak zostanie.

A co tam u Ciebie??? Bo TY jak najbardziej jesteś w wieku i stanie randkowym???

Hej dziewuszki:-) Dzięki, że pytacie o moje zdrówko. Wystałam się od 5:45 pod przychodnią, otworzyli drzwi dopiero o 6:45, wymarzłam i będę chora pewnie. Ale za to byłam pierwsza w kolejce :happy: Wszystko jest ok, nie będę miała wypalania, dostałam tylko globulki na zaleczenie nadżerki. Zobaczymy jak będzie. Zdradziłam pani doktor moje plany starankowe. Powiedziała, że nawet teraz mogę zacząć się starać, i przepisała kwas foliowy :-) Ale ja sobie spokojnie poczekam na @, bo chcę zaplanować tą córcię, a przynajmniej zrobić wszystko co w mojej mocy, aby wyszła:happy:

Dziewczyny padam na pysk... Bianka też... Nawet jej nie kąpaliśmy... Dostała tylko mleczko i do łóżeczka poszła... Jeszcze mąż mnie teraz sponiewierał, bo oglądamy uwagę i przypomniało mu się,że chwyty z samoobrony ćwiczył...

Trusskafffka bidonik też kupiłam, ale póki co jest świetny do gryzienia..\

Paula to bawcie się dobrze ;-)

Roszpunko przynajmniej masz zielone światło :-)

nooo zasiadam z zasłużonym browarkiem
Kaawał roboty dziś odwaliliśmy:-p ale przynajmniej mam spokojną głowę ;-)

Roszpunka super :) za staranka trzymam mega kciuki i fluidki mam schowane w zapasie to będę słać ;)
Rozia podsuwaj malutkiej bidon, jak pociągnie-pewnie najpierw przez przypadek - raz, to potem będzie już z górki :p

miłego wieczorku wszystkim :)

Katrina hihihi to Ci gagatek z męża :-)
A nam z Puzlem to się już nie chce typowych randek hahaha, jesteśmy istnymi kanapowcami :-p:laugh2:

Roszpunka cieszę się, że wszystko w porządku :tak: w takim razie teraz trzymam kciuki aby @ przyszła jak najszybciej żebyś mogła planować ;-)

Rozia dziękuję bardzo ;-)
Mówisz, że mąż ćwiczył na Tobie te chwyty? :szok: Mam nadzieję, że nie byłaś Mu dłużna? :laugh2:

Truskafffka ojjjjj po takiej pracy to piwko smakuje ze zdwojoną siłą :-)

Dobranoc Dziewczynki :*

reklama
Do góry