reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam nocna porą męzuś już śpi a ja jeszcze przy kompie walczę z fotami slubnymi więc tak na dobranoc wpadłam choć zajrzeć co u Was..... Katrina- to się kubulek rozszalał z postępami....a jak zdrówko lepiej już z tym kataraem??
Lori- czyżby to już czekam z niecierpliwościom...
Joanna Róża- super ze wizyty udane... tylko w szoku jestem że te wasze ciąże tak szybko biegną masakra normalnie
Rozia- jak tam Twoje róbótki?
Ewriut daj znać jak tam po wizycie lekarza.... a chrzestni już wybrani??? Ja w przyszłości też chciałabym chrzcić bobasa w miarę szybko- no chyba że przyjdzie mi rodzić w lutym czy styczniu to sie wstrzymam do wiosny....

kochane dla tych które nie maja fb na g wrzucę najnowsze wypocinki bo dawno się nie chwaliłam niczym

reklama
Dziama - no ja do końca nie mam pewności skąd ten katarek, bo: albo z powodu zmarznięcia stópek, albo następna trójka w natarciu. Udało mi sie podejrzeć dziś jak go przebierałam, że dolne są obie, a górne lada moment też będą. Więc może to przy okazji wychodzenia ząbka. Póki co tylko trochę katarek - zobaczymy jaka będzie noc.

Widzę, że u Kuby ten rozwój następuje na prawdę takimi skokami. Jakiś czas nic nowego się nie dzieje, a potem szybciutko w krótkim czasie nadrabia. Alinka tak systematycznie nabywała nowe umiejętności i nie miała takich skoków.
Teraz tylko pytanie - jak przekonać Kubę do noszenia bucików???? Bo nie dość, że buty zdejmuje, to jeszcze skarpetek też się szybko pozbywa. Lubi mieć gołe stopki.

Lori - jak sytuacja na froncie??? Weź sobie No-Spę i spokojnie połóż lulu. Albo się rozkręci, albo prześpisz nockę.

Dzien dobry :-)

Lori nic nie pisała, więc nie wiem jak sie sprawy mają...

Dziama czekam na dostawę, bo w tej pseudo pasmanterii co byłam, to nic nie mieli i zamówiłam przez allegro:-)

Katrina ja Ci niestety nie pomogę, bo nie wiem :-(

Miłego dnia :-)

witam

nie wyspana bo jakies glupoty mi sie snily ...wrecz koszmary..zaraz zmykam paczki wyslac i po zakupy..

lori - jak tam??

rozia- jednak szydelko?? ja tez tak myslam zeby sie pobawic w to zwlaszcza przez zime jak sie w domu wiecej siedzi..ale ja raczej beztalencie:-):-)

dziama - zazdroszcze ci tego talentu..

milego dnia:-):-)

Dzien dobry

rozia najwazniejsze ze checi sa :)gratulacje dla Bianki :tak:

Lori hop hop ?
joasiu tak nie raz sie sni ze potem czlowiek bardziej zmeczony sie budzi

milego dnia

melduję się nadal w dwupaku .... a może i dobrze bo chce oddać książki do biblioteki puki mam wielki brzuch to może kary nie zapłacę :sorry2::sorry2::sorry2:

no ale dzisiaj w nocy to juz mogło by sie rozkrecic na dobre :-p

Mati wyjątkowo spał dzisiaj do 09 co jest kompletnie nie w jego stylu więc leżałam ile sie dało zeby to wykorzystać, o 08:30 niestety miałam bieg do łazienki i poranek zaczełam od przytulania porcelany

skurczy nie ma, ale jest mi nadal niedobrze .... mama przyjdzie po Mateuszka a ja troche sobie bede sprzątać

reklama
Do góry