reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bryyy

my na nogach od 7 :dry: Teraz jemy sniadanko u nas dzis ladna pogoda wiec lecimy na spacerek bo wczoraj caly dzien lało

lori czekamy :tak:

Rozia gratulacje dla Bianki :tak::-)

A moja Lily od wczoraj juz coraz lepiej radzi sobie z wstawaniem :szok: Szok normalnie bo juz prawie raz jej sie udalo

milego dnia

hejka

nocka spokojna:cool2: pospałyśmy do 9ej;-)
za to Mati się w nocy obudził i ... stoi w ciszy nade mną przy łóżku i delikatnie głaska mnie po ręce żebym się obudziła, mówię wam zawału idzie dostać jak się człowiek przebudzi a tu taka ciemna postać tuż nad nim:-p ale to już tatuś z synkiem powędrował. W końcu umowę mamy -Ja mam młodą na głowie, a on w razie wuuu do młodego wstaje ;)

Marysia matkooo jaka Anetka kruszynka :) mój grubasek już waży 7,5 kg mniej więcej:-p
Rozia super, brawa dla Bianki za postępy:-) rozhula się panna na dobre zaraz:-)
Liluu no i Lilka aparatka, pięknie!! Brawa dla Niej:-):-):-)

Mój Matiko pierwszy raz stanął na nóżki w 7ym miesiącu właśnie :) w szoku byliśmy bo tyłek ciężki..ponad 10 kilo ważył:-D ale silny był chłopak od urodzenia. Jednak inny niż Melka, bardziej interesowało go siadanie, wstawanie, chodzenie. Za raczkowanie wziął się w 8 miesiącu i to nie raczkował tradycyjnie, najpierw sunął po tyłku, a potem jak małpka się przemieszczał. Melkę widzę, że bardziej ciągnie do raczkowania, siadać próbuje też, ale zdecydowanie więcej frajdy ma z leżenia na brzuchu i ćwiczeń.

Marysiu to ta Twoja córa to drobniutka jest :-) Bo mój klocek już jakieś 8,5 kg waży albo i więcej :-)

edith...

Widzę, że znowu sie gdzieś zaszyłyście :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hello ;-)
Ja mam mocno zarobione ostatnie dni pracy
:-)

Gratulacje dla Dzieciaczków w ich postępach!!! :*:*:*

Właśnie oglądam Sopot i co roku obiecuję sobie, że w kolejnym roku jadę, a tu dupa
:-p
Jutro Puzelek przyjeżdża i jedziemy z rodzicami na imprezkę imieninową do kuzyna
:tak:
Poza tym u mnie bez nowości.

Buziaki Babulce dla Was i Dzieciaczków :*

Do góry