reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut pociesz sie tym ze w upale gorzej by Ci się po sklepach biegało :)
Rozia- no własnie na fb doczytałam kurka wymęczą ja tam.... Rozia jaki kolor tako macie? zadowolona jesteś z wózia który to model bo kol planuje kupić i nie wie czy sie zdecydować.
Róża- a jak Maja na rodzeństwo już ok?

reklama
Oczywiscie u mnie juz lało... Pogoda dziś zakupowa, więc jak moje dziecię w końcu wstanie, to obiadek i ruszamy w miasto :-)

Hello ;-)
Do mnie wczoraj późynm wieczorem dotarła burza i deszcz
:baffled: i tak dzisiaj pogoda średniacka... puki co zachmurzone i tylko +18’C. Mam nadzieję, że jednak po południu będzie słoneczko :tak:

Rozia dzięki za info od Martusi :*

Roza_ na pewno gdzieś pojedziemy, ale nie wiem gdzie
:no: K szuka jakiejś fajnej oferty, także ja odpuściłam i czekam :-p
A jak tam, wiesz już jakiej płci dzieciątko? Macie już jakieś imiona wybrane? :confused:

Ewirut daj znać jak wyniki
:tak:

Buziaczki dla wszystkich :*

edit.:

Ale się wczoraj wkurzyłam.... zakładając okulary rozpadły się na pół
:oo2: Używam ich właściwie tylko do kompa, poza tym są zamknięte w etui... nie mam ich nawet rok... Zawiozłam je dzisiaj do reklamacji, mają ją rozpatrzyć do 14 dni... Mam nadzieję, że mi je wymienią, bo nie dałam za nie 50zł :dry:

Słoneczko próbuje się przebić
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie - u nas tez pada - delikatnie ale pada wiec narazie nici ze spaceru, tylko po zakupy trzeba bujac sie autem.
MALA MI - na fb i tutaj tez &&&&&&&&&&&&&&&
ROZA - czas leci, dopier co widzialas dwie kreseczki :-)

Rozia no mam nadzieje że będzie dobrze:-) no ciekawa jestem co z zaplanowanym cc Marty.

Dziama Maja oswoiła się z tą myślą, ale o nic nie pyta, nic ją nie interesuje tak jakby tematu nie było. Za to zrobiła się niegrzeczna, pyskata:no: a może ja już jestem przewrażliwiona ehh

Paula nie wiemy kto tam mieszka:-) mój mąż jest bardzo ciekawy, po cichy liczy na syna choć do tego się nie przyznaje:-)
Okulary sie rozpadły??? ale pech, pewnie że reklamuj:tak:

Marysia heh leci czas nieubłaganie:-) jak malutka??
u nas słonko wyszło, ale temp pozostawia wiele do życzenia:baffled:

Ewirut pierwsze maleństwo?? końcówka już widzę i pewnie wyprawka skompletowana:-)

Witajcie Kochane!nadrobilam Was przed chwila z czytaniem,odpisac kazdej z osobna rady nie da:'( niestety,bo doba za krotka....Kian konczy pojutrze 9 miesiecy,no i 4 zabek juz mu sie pomalu wyzyna...od dzisiaj dokladnie za miesiac chrzciny,no i Rodzinka moja przylatuje,tzn.Mama,Brat z Zona...no a ja jeszcze kreacji nie mam...no i fryzjera tez musze odwiedzic niebawem,bom osiwiala...:'(a Kian probuje raczkowac,ale to jeszcze nie to;)Oczy musze w d...e miec;)
Ppzdrawiam Wazystkie i caluje goraco,choc u nas tylko 24°C :*

Roza a będziecie chcieli wiedzieć, czy raczej niespodzianka w dniu porodu? ;-)
Tak dosłownie rozpadły się- założyłam na nos i poczułam straszny luz, "zbieram" je z twarzy, a one centralnie w połowie pękły
:szok: Reklamuję, a co… zastanawia mnie tylko co miałby zrobić ktoś kto nie widzi bez okularów oddając je na 14 dni do reklamacji :huh:

Biapl super, że się odezwałaś
:tak: odwiedzaj nas częściej :*

LiLuu a to pech… ale ogólnie coś się dzieje z BB dzisiaj, bo przed chwilą chciałam wejść przez główny i mam jakiegoś „errora” musiałam bezpośrednio na forum z linka…
:tak:

reklama
Paula :) taka osoba musi mieć dwie pary okularów ;)

a ja wczoraj usilowalam Lily na sile dać wiecej jedzenia niż ona chce i skończyło się tym ze wszystko zwymiotowala :baffled:

I co ? K znalazł już coś ? Bo widzę ze już nie wiele czasu ma ;-)

Do góry