reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam

aaaanooo my korzystamy z pogody, ogródka, basenu :)
dziś Matik wciągnął tatusia do basenu...a potem chłopaki wciągnęły mamusię :-p w ubraniu...a co tam haha
Melka wtedy grzecznie spała w wózku to jej nie wciągnęliśmy, ale wybije i jej godzina :-p
basenik nie duży ...a i tak daliśmy radę hihi

moja panna przeszła do łóżeczka z kołyski...i jej się pozmieniało:eek: jak smoka nie chciała...tak teraz zaczęła ssać..iii śpi na plecach!! szok jak dla mnie bo od ponad dwóch miesięcy tylko i wyłącznie na brzuchu w domu spała:-D aż mi dziwnie:-D

buziaki ślemy ;)

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie dziś pogoda do d... :-( Ponuro i chyba zaraz będzie padać :-(

Liluuu a własnie się zastanawiałam czemu Cie wczoraj nie było :-)

Malami dziś mi napisała,że jakiś lekarza na obchodzie był zdziwiony,że z tym spojeniem do cc i teraz ordynator się zastanawia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jej lekarka póki co operuje, więc nie ma kto stanąć po jej stronie, ale czekamy na nią...

Miłego dnia :-)

Dzień dobry:-)

Rozia ja się czuję świetnie, nic tylko brzuszek rośnie:-) a na początku mega senność i zmęczenia, ale teraz mi to przeszło. Chociaż są dni że tylko bym leżała bo sił brak hihi:-)
A wasza malutka rośnie jak na drożdżach ehhh leci czas leci:happy: i widzę że z karmieniem córci nie masz kłopotu:-p

U nas też się ochłodziło:baffled:

Paula heh no postaram się, mam teraz więcej czasu i ciekawa jestem co tam u Was wszystkich:-)
Odliczasz do urlopu dni... macie już jakieś plany gdzie się wybierzecie??

hejo kochane wpadłam doczytać czy coś o Martuśce wiecej wiadomo.........................o i Róża widzę się pojawiła milusio:* dziewczynki ja wiem ze obiecalam wrócić ale jakoś mi nie idzie jak jestem tu z wami to bardzo się nakręcam ciążowo a nie służy mi to... póki co ma być bez spin chociaż z moimi cyklami to marnie... biorę się za ziółka na pewno nie zaszkodzą a kto wie może pomogą. Ma któraś doświadczenie z ziółkami ojca sroki? bo nie wiem czy mam je pić cały czas???? czy do owulki???

troszkę nadrabiam i cos nie widzę Lori??? ktoś coś wie???

Dziama:-) skąd ja to znam.. ja odpuściłam trochę forum, a później zaszłam w ciążę i sił na forum nie miałam:-)

Ziółka pij cały czas, do pozytywnego testu:-) czego życzę ci jak najszybciej.

Roza to super :-) A co do Bianki, to poki co pochłania wszystko :-) Na szczęście :-)
A Ty już 16 tygodni ??!!:szok: Przez to,że tak rzadko bywasz, to ten czas tak leci na tym Twoim suwaczku :-)

Dziama Lori na wakacjach jest :-) Pewnie sie odezwie jak wróci :-)
A u marty cisza... Wczoraj miała skurcze co 5 minut, ale jej przeszły... A teraz czeka co zdecydują w sprawie jej cc...

Rozia no zleciało:-) fajnie że mała nie sprawia kłopotu pod tym względem:tak: nasza Maja to dopiero dała nam popalić z nic niejedzeniem, nie życzę tego nikomu:happy: zresztą teraz tez taki bardziej niejadek jest.
A to Marta już w szpitalu:szok: o matko i córko to dopiero migiem zleciał czas:-)

no we wtorek poszła do szpitala, bo ma rozejście spojenia lonowego... I ma zaplanowane cc na 16 lipca, ale dzis pojawił sie jakis problem z ordynatorem,że sie waha z tym cc... Zobaczymy co bedzie...

reklama
Do góry