reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry :-)

My dzis mamy miec gości, więc chata już ogarnieta, mała spi, ja z mokra glową i kawusią wpadam do was :-)

liluuu tak jak katrina mówi, reszta to woda. No ja własnie się zastanawiałam ile dawac temu mojemu odkurzaczowi... daje jej jednorazowo pół słoiczka tego małego...Chyba jej poki co wystarczy, co??

ewirut no niestety ceny za badania zabijają... Dlatego ja chodzilam prywatnie i na nfz,żeby miec badania za free :-)

Katrina rozumiem,że ten landlord to coś takiego jak u nas burmistrz, tak??

miłego dnia :-)

Hello :-)
Jak już tak o pogodzie, to u mnie raz słońce, raz chmury, ale jest super ciepełko :-) teraz np. w cieniu + 30,4'C :cool2: Na popołudnie zapowiadają przelotne opady i burze, ale nie uwierzę do puki nie zobaczę :-D

Dziś wpada do mnie koleżanka fryzjerka i będzie mnie farbowała, bo mam już odrosty po pas :rofl2::-D:-D I będę robiła trochę jaśniejszy blond
;-)
A tak poza tym to żadnych nowości :-p
Czekam na owulkę, bo mam tak popaprany wykres, że masakra :szok: Powiedzcie mi jak to jest, ile dni po płodnym śluzie (w tym miesiącu był książkowy :tak:- takiego chyba jeszcze nigdy nie miałam :-p) powinna nastąpić owulka? Jakoś mi to umknęło, a zastanawiam się czy skok może nastąpić też w momencie trwania np. BJ? Bo czekam na jakiś skok temperatury i gó.wno za przeproszeniem :baffled:

Miłego Dnia Babulce :*

Paula bj to owulka powinna być, także jutro możesz mieć skok..

Byłam na Twoim wykresie i powiem Ci,że dziwnby jest, ale to może dlatego,że na nocki pracujesz :-)

Ostatnia edycja:
hejka

roziu - nie kochana Landlord to właściciel domu, my tu domy wynajmujemy, a właściciel jest obciążany różnymi kosztami, typu podatek za dom, opłata za koszenie trawy z miejsc wspólnych - czyli trawnika osiedlowego, itd.
Ja też jakbym miała płacić za coś, co nie jest robione, to bym się delikatnie mówiąc zdenerwowała.

Rozia no tak pewnie nocki są głównym powodem :tak:
Dzisiaj mierzyłam temperaturę o 13:00 tak dla sprawdzenia tylko i miałam 36,99 więc myślę, że nawet dzisiaj mógł być skok, ale nie zaznaczam, bo taka godzina mierzenia to żadna godzina :-p Także zobaczymy jutro czy moja teoria się sprawdzi :-)
Dziękuję za info :*

Roza_ no witamy zagubioną owieczkę ;-) mam nadzieję, że powrócisz do nas na dłużej??? :-)

reklama
Do góry