reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ROZA - dziekuje malutka szybko rosnie i jest slodka, a z okularkami raz lepiej raz gorzej w takim sensie ze zaczyna sciagac coraz czesciej :no: ale moze jej to minie.
DZIAMUS - piekny suwaczek :) teraz czekamy na jakis rozowy albo niebieski :)

Hej:-)

Marysia no to super:-D miejmy nadzieję że malutka szybko przywyknie do okularków.

Paula no oczywiście że chcemy wiedzieć hihi:-p ciekawość by nas zżarła:-)

Truskaffka dobry pomysł z tym połówkowym, musze pomyśleć nad tym, tylko znając życie na pewno nie będzie chciała:baffled:

Kciuki za Martę, ale ją tam męczą ehhhh:baffled:

Dziama teraz suwaczki pięknie widać:-) ja też się namęczyłam aby wstawić ciążowy:sorry2:

Ewirut u nas leje od rana i się nie zapowiada na koniec:-( ciśnienie spadło i głowa boli buu.
Super że wszystko skompletowane, teraz tylko spokojnie czekać:-)

Lecę jeść trzecie śniadanko i do koleżanki na ploteczki:-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie kobietki:-)

U nas znowu kraina deszczowców:wściekła/y:

Martuś duzo sile i wytrwałosci:tak: Jeszcze moment i bedziesz miala przy sobie swoje malenstwo :tak: Trzymam kciuki:-D
Róza- tyllko ze teraz czas sie tak bardzo dluzy im blizej tym bardziej juz bym chcaila miec to wszystko za soba i wkoncu juz tulic to swoje upragnione malenstwo i tak dlugo wyczekiwane:tak:
Paula - jak - tam w pracy ? U mnei ostatnio brak weny do pisania , ale u Ciebie chyba tez ? bo cos malo nas na tym forum:baffled:

Pozdrawiam wszytskie i kazda z osobna:-D Buziole milego dnia:-)

Witam dziewczynki

u nas tez jakieś załamanie pogody rano 12 stopni i pochmurno zobaczymy pózniej

ja dziś mam spotkanie z menago zobaczymy co wyjdzie z tej rozmowy w cztery oczy :confused: Powiem wam szczerze ze już mnie to wali :wściekła/y:

Roza przepraszam ze pytam ale co z Majką ? Nie chce rodzeństwa? I jak się czujesz?

dziama :) jak uregulujesz swoje cykle to i Fasolki się pojawi tylko poszukaj dobrego gina

rozia jak dziś Bianka ?

ewirut zawsze pod końeic się tak dluzy :(

marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

paula hop hop :p

zycze miłego dnia

dzien dobry :-)

u marty bez zmian...:-( jak cos bede wiedziec,to dam znac...

liluuu a dziekuje,wszystko ok:-) tylko p[o tym urlopie sie poprzestawiala i wstaje mi godzine wczesniej niz zwykle wstawala :-( aczkolwiek i tak nie jest zle :-) tylko mi sie zaczela strasznie rzucac przy zasypianiu i jak mi wstanie ok. 4:30 na jedzenie,to ja później przynajmniej przez godzine nie spie,bo czekam azusnie twardym snem,zeby ja przykryc,bop sie odkopuje...

zmykam na zakupy.

milego dnia

hejka

3 dni temu kupiliśmy basen na ogródek, bo lato u nas, że hej! Dawno już takiego nie było. Zatem ostatnie 2 dni spędziłam na pilnowaniu dzieci, bo do Alinki przyszedł kuzyn i kuzynka i chlapali się w basenie. Tak od rana do 17.30 miałam 4 dzieci i powiem Wam - dwójka mi wystarczy. Dzis idziemy na 14-tą na urodziny Alinki kolegi. Wreszcie posiedzę sobie z innymi mamami, zjemy jakieś dobre ciacho. I tak nam dzień minie, a jutro.... jedziemy na urodziny kolegi (zostajemy na noc, bo mąż stwierdził, że on jak zwykle będzie poszkodowany i nic nie wypije). Wpadnę wieczorkiem (jak mi nie zajmą kompa), a potem być może, że dopiero w niedzielę.

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluu - mój Kuba teraz je albo rano, albo wieczorem w ciagu dnia to tylko owoce, ryż na mleku, jogurty i pije sporo wody.

reklama
CC Martusi właśnie trwa !!!! :-)

A tak poza tym to HELLO :-)
U mnie pogoda dzisiaj do du.py :baffled:

Ewirut w pracy OK, szef na urlopie także luzik :-p

LiLuu jestem jestem, odsypiałam nockę ;-)

Buziole dla Wszystkich :*

Do góry