reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu no wszyscy mi to w domu mówią :-p ale są osoby, których zwyczajnie nie stać na to aby kupić 2 pary okularów... :baffled:
Kurcze, to nadal z Lily taki niejadek? ... miałam nadzieję, że jest już OK.
Jeszcze chyba nie, albo mi nie mówi ;-) Wiesz na typowego Lasta jeszcze sporo czasu, tylko czy ja to wytrzymam? :-D

reklama
Paula- ale gdzieś zagranice się wybieracie?
Lilu- a może ząbki, upały dlatego mniej jada a pija Ci???? może to chwilowe
Truskawka- Amelię pooglądałam i się zakochałam śmieszka mała

edit kurka ciemnota jestem chciałam suwak wstawić i same jakieś linki mam suwaka nie widać :( pomocy sierocie społecznej

Ostatnia edycja:
Dziama tak :tak: K chce na Fuertaventurę (ja też), ale ceny są masakryczne puki co, także nie wiadomo czy jednak nie wylądujemy u jakichś arabusów znowu :-p
A co do suwaczka, to musisz wkleić odpowiedni kod... próbuj każdy po kolei kopiować :-) ja tak robiłam, aż się udało :-D

ołłłłłłłłłłłłł je udało sie a nic nie robiłam inaczej niż zawsze - dziwne ale najważniejsze że działa :)
Paula- ajak z Twoja pracą odchodziz?

Róża - witam bo chyba nie mialysmy okazji sie przewitac;-):-) tak pierwsza dzidzia i wyprawka gotowa :tak: Teraz czekam z niecierpliwoscia aż przyhdzie na swiat:tak:

Przd chwila wrocilam polazilam troche po sklepach , ale nic ciekawego nie znalazlam:crazy:
Wyniki superasne:tak::-D
A jak wracalam do dou to u nas normalnie bylo 10 min oberwanie chmury:szok:

hejka
@ mnie nawiedziła i cieszę się:-p mogę zacząć brać tabletki, a z nimi wiadomo bezpieczniej..:-p
tylko czemu ta małpa czerwona taki dyskomfort musi powodować ehhh..

Roza ciekawa jestem kto tam w brzuszku wojuje :) i &&& trzymam żeby Maja spokojnie przyjęła pojawienie się nowego lokatora :) na usg połówkowe może ją weźcie, poogląda malucha :)
Mati przeżywał na usg jak słyszał serducho siostry, albo jak widział jak mała ziewa:-D te wszystkie pomiary go nie interesowały, ale wtedy sobie siedział i rysował

Dziama dziękuję :) &&&&&&&&&&&&&& żebyś też szyciutko się dorobiła takiego słodkiego małego terrorysty hihi

Paula ach zazdroszczę tych wakacji, jeszcze takich beztroskich, bez planowania pod kątem dzieci :p

pozdrawiam wszystkie ;)

dzięki za info, Marta jesteśmy z Tobą!!!

czekanie jest dobijające, ale już za moment będziesz tulić swojego malutkiego skarbeczka :) czekamy :)

Dziama jaki śliczny suwaczek :-)
A co do mojej pracy to, tak– odchodzę, pracuję do końca września
;-)Wszystko pomyślnie się rozwiązało, nawet nie przypuszczałam, że będzie tak pozytywnie- bardzo miło się zaskoczyłam :tak:

Truskafffka mówiąc nieskromnie, też trochę sobie zazdroszczę
:zawstydzona/y::sorry2:zastanawiam się tylko gdzie wylądujemy :-p:-D

Rozia
a się zdublowałyśmy na FB
:-)

reklama
Rozia dzięki za info

ale co za bezsens :angry: Jak to nie ma kto cc zrobić przecież to jaja są !!!!

Do góry